ePlaneta

Viber omogućio brisanje već poslatih poruka sa uređaja primaoca

Viber je ogromnim koracima osvojio tržište mobilnog komuniciranja. Iako je konkurencija žestoka, konstantno razvijanje i nadogradnja aplikacije pokazala se, logično, ispravnim putem.

Viber-iPhone-6

Korisnici širom sveta – desetine miliona, sve ređe koriste “klasične” načine komuniciranja, poput slanja SMS-ova, pa i obavljanja telefonskih poziva. Takve “akcije” se, naročito među mlađom populacijom, odrađuju upravo u aplikacijama čiji je osnovni smisao komunikacija preko pametnih telefona, tableta, ali i računara, s bilo kojeg mesta u svetu.

I Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija takve vrste – nova verzija 5.6.5 donosi još jednu sjajnu opciju koja će, nema sumnje, dodatno podstaći popularnost Vibera i privući korisnike koji trenutno koriste neku od aplikacija slične namene.

Viber je u novoj verziji, dostupnoj korisnicima Androida i IOS mobilnih operativnih sistema omogućio da obrišu već poslatu poruku, koja je greškom završila prema pogrešnoj osobi ili grupi.

Pritom nije važno da li je potencijalni primalac poruke istu pročitao ili ne. Ako vi na vašem uređaju označite spornu poruku i potom odaberete opciju “Obriši za sve”, poruka će biti obrisana sa svih uređaja na kojima se pojavila.

Takođe, ako potencijalni primalac poruke u međuvremenu pogrešno poslatu (ili pogrešno sročenu, neugodnu, bezobraznu…) poruku nije pročitao, a vi izaberete brisanje, on neće ni znati da je dobio poruku od vas. Vrlo verovatno se svako ko koristi ovakav način komunikacije barem jednom našao u neprijatnoj situaciji kada je zažalio zbog slanja poruke istoga trena kada je to učinio. Sada će, eto, imati priliku da popravite naizgled nepopravljivo…

Izvor: Tehnopolis/Zimo.dnevnik.hr

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

1 thoughts on “Viber omogućio brisanje već poslatih poruka sa uređaja primaoca

  • 18. 12. 2015. at 17:12
    Permalink

    Zato postoji PRINT SCREEN i na mobilnim pa je to zgodna stvar a nezgodna za pogrešne poruke;)

Comments are closed.