N Central domination

Viber proširio tim za centralnu i istočnu Evropu

Viber je objavio je proširenje svog tima imenovanjem Daniele Ivanove na funkciju mendžera za razvoj poslovanja za Centralnu i Istočnu Evropu (CIE). Avgusta meseca tekuće godine, Viber je najavio svoje strateško poslovno pozicioniranje imenovanjem Atanasa Rajkova kao generalnog direktora za region CIE.

SoundCloud Employee-Shooting, Berlin, February 2015

 

Razvoj upravljačkog tima deo je Viberove strategije sa ciljem održavanja i širenja svoje rasprostranjene baze korisnika u regionu kroz primenu lokalizovanog marketinškog pristupa. Viber sada ima više od 606 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, dok je region Centralne i Istočne Evrope jedan od vodeća tri regiona na globalnom nivou.

“Svedoci smo značajnog porasta broja korisnika Vibera širom regiona Centralne i Istočne Evrope, i imenovanje Daniele na mesto menadžera za razvoj poslovanja od izuzetne je važnosti za nastavak očekivane dinamike rasta,“ izjavio je Jaron Šektman, globalni direktor za razvoj poslovanja.

“Oduševljeni smo činjenicom da se Danijela priključila našem timu, u kome će imati vodeću ulogu u kreiranju uticajnih sadržaja i zajedničkih marketinških projekata sa našim lokalnim partnerima,” naglasio je Atanas Rajkov, generalni direktor kompanje Viber za region CIE. “Značajni rezultati koje je Daniela postigla na projektima stvaranja uspešnih digitalnih i mobilnih partnerstava – sa posebnim akcentom na promociji robne marke – dodatno su podržani njenim međunarodnim profesionalnim iskustvom, kao što je rad za SoundCloud’u u Berlinu tokom poslednje 3 godine.”

TANKI BANER BIZIT

Daniela Ivanova će biti odgovorna za razvoj poslovnog portfolija kompanije Viber kroz uspostavljanje raznovrsnih partnerstava širom tržišta spomenutog regiona. Početno usmerenje njenih aktivnosti će se odnositi na tržišta Bugarske, Srbije, Hrvatske, Grčke i Mađarske – s obzirom na činjenicu da su upravo ove zemlje – sa 27 miliona korisnika širom regiona CIE – vodeće po pokazateljima korisničke statistike i razvojnog potencijala.

“Veoma sam srećna što se priključujem timu kompanije Viber, i radujem se stvaranju novih poslovnih mogućnosti za nas i naše partnere. Moj cilj je da kreiram zanimljive tržišne projekte i sjajna marketinška rešenja , promovišući izuzetne karakteristike koje Viber nudi našim lojalnim korisnicima širom Centralne i Istočne Evrope ! ” – najavljuje Daniela Ivanova, menadžer za razvoj poslovanja kompanije Viber za region CIE.

Daniela će nastojati da stvara partnerstva koja će se prožimati sa domaćom javnošću u cilju ispunjenja Viberove misije povezivanja sa zbivanjima od važnosti iz života njegovih korisnika, svakodnevnog širenja dobrih vibracija i kreiranja pozitivnih i izuzetnih događaja. Kao deo soptvene angažovane strategije, Viber redovno stvara nove, zabavne usluge za svoje korisnike – od velike zbirke zabavnih digitalnih sličica – preko nedavno predstavljenih usko profilisanih servisnih usluga za institucije – sve do “Public Chat” javnih diskusija koje omogućavaju korisnicima da komuniciraju sa vodećim imenima iz sveta zabave, kulinarstva, sporta, muzike i šire.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,