Vinsent Sabo novi CEO kompanije New Frontier Solutions

Vinsent Sabo imenovan je za CEO-a kompanije New Frontier Solutions GmbH od 1. februara 2014. godine. Kompanija New Frontier Solutions deo je New Frontier Group, u sklopu koje posluje i domaća firma Saga.

Vincent_Sabot CEO New Frontier SolutionsRadi se o kompaniji koja je vodeći provajder rešenja i usluga u oblasti informacionih tehnologija na području Centralne i Istočne Evrope i šire zahvaljujući mreži kompanija u 17 zemalja.

Sabo će biti odgovoran za osnovna poslovna rešenja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Rusiji, Poljskoj i Turskoj, a prethodno je radio na poziciji COO i generalnog direktora kompanije Siemens Convergence Creators.

Proveo je 18 godina u IT i industriji telekomunikacija, radeći za Alcatel u Štutgartu, Beču i Parizu, za Siemens Com u Minhenu i Kazablanki, i u kompaniji Siemens IT Solutions & Services u Minhenu.

„Radujem se zajedničkom radu sa timom New Frontier Groupa, koji je postigao impresivan uspeh u IT industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi tokom proteklih sedam godina, koliko postoji“, izjavio je Sabo.

 

Facebook komentari: