Cove

Vip: Deo prihoda od prazničnih SMS-ova udruženju “Čika Boca”

Deo prihoda od SMS poruka koje Vip korisnici budu slali u novogodišnjoj noći i za vreme Božića, kao i novac namenjen kupovini poklona za poslovne partnere i zaposlene, Vip će donirati udruženju roditelja-staratelja, dece i prijatelja dece obolele od malignih bolesti „Čika Boca“.

Vip-mobile-logoUz to, Vip je pozvao i svoje korisnike da se aktivno uključe u ovu akciju SMS doniranjem 50 dinara putem humanitarnog broja 2001  u narednih mesec dana.

Prikupljena sredstva će omogućiti realizaciju niza aktivnosti koje imaju za cilj kvalitetniju rehabilitaciju dece i mladih lečenih od maligniteta, a očekivana vrednost donacije je 2 miliona dinara, navodi se u zvaničnom saopštenju.

 Donacijom kompanije Vip i njenih korisnika biće organizovani specijalno osmišljeni letnji kamp „Mi možemo sve!“, koji će deci od 7 do 18 godina bez prisustva roditelja pružiti rekreaciju i učenje veština korisnih za suočavanje sa mnogobrojnim pitanjima koja proizilaze iz lečenja.

Planirano je i finansiranje rada internet radio stanice „MladiCe“ (www.radio-mladice.rs), koju uređuju i vode vršnjaci uspešno oporavljeni od kancera.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,