Vip donosi Samsung Galaxy Tab na srpsko tržište

Vip-Samsung-Galaxy-TabU odabranim Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu korisnike očekuje jedinstven tablet uređaj Samsung Galaxy Tab (model: GT-P1000) sa Android 2.2 – Froyo operativnim sistemom, najavljeno je na promociji koji su organizovali Vip mobile i Samsung povodom dolaska prvog tablet uređaja kompanije Samsung na srpsko tržište.

Samsung Galaxy Tab predstavlja savršen spoj svih Samsungovih vodećih inovacija koje obezbeđuju korisnicima više mogućnosti kada su u pokretu. Gde god da se nalaze omogućeno im je korišćenje veb pretraživača kao na PC računaru, kao i da uživaju u svim formama multimedijalnog sadržaja na 7-inčnom ekranu savršene veličine. Osim toga, korisnici mogu kontinuirano da komuniciraju putem imejla, poziva, SMS/MMS poruka ili na društvenim mrežama sa optimizovanim korisničkim interfejsom.

„Samsung prepoznaje ogroman potencijal za rast ovog novonastalog tržišta,  i mi verujemo da  sa Samsung Galaxy Tab uređajem donosimo jedinstvenu ponudu. Ovaj uređaj pomera  tržište u potpuno novom pravcu, a za nas  u Samsungu  je to samo početak  inovacija koji potvrđuje da smo  pioniri u plasiranju smart media uređaja”, izjavio je Saša Oravec, direktor za telekomunikacije, Samsung Electronics Adriatic.

Pročitajte i:  Google Play Protect: Nemoćan u stvarnom svetu

„Veoma sam ponosna zbog činjenice da je Vip prvi srpski mobilni operater koji će u svojoj ponudi imati tablet uređaj, što još jednom potvrđuje da smo lideri u inovacijama. Ovim prvoklasnim tablet računarom obogatili smo našu ponudu Android proizvoda, i to uređajem koji je podjednako interesantan kako za privatne, tako i poslovne korisnike”, izjavila je Petra Štangl, izvršni direktor za marketing kompanije Vip mobile.

Samsung Galaxy Tab je ekskluzivno dostupan u odabranim Vip centrima. Uređaj je dostupan uz naknadu za aktivaciju od 39.999 dinara uz Postpaid tarifni paket 2000, koji uključuje i 2000 MB besplatnog prenosa podataka (detaljne informacije o paketima na www.vipmobile.rs).

Novi koncept multimedije u pokretu

Predstavljajući sasvim novu kategoriju uređaja, Samsung Galaxy Tab donosi bogatstvo mobilnog iskustva. Njegov upečatljivi TFT-LCD ekran od 7 inča pruža uzbudljivo iskustvo gledanja filmova u punoj HD rezoluciji u pokretu, pregled fotografija, e–reading i razmenjivanje dokumenata. Dizajn ovog tablet uređaja donosi veoma laganu (380g) formu, koja omogućava laku prenosivost, i male dimenzije koje olakšavaju držanje i korišćenje. Novi Samsung Galaxy Tab podržava brz, jednostavan pregled stranica na Internetu, zahvaljujući poslednjoj verziji Adobe® Flash Player 10.1.

Pročitajte i:  Pametni satovi koji pružaju potpuno novo iskustvo – Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic

Snažan, uvek u komunikaciji

Zahvaljujući 3G HSPA konekciji, brzom Wi-Fi 802.11n, Samsung Galaxy Tab podiže mobilnu komunikaciju korisnika na potpunu novi nivo. Video konferencija i push e-mail na velikom ekranu od 7 inča omogućavaju mnogo lakšu i efikasniju komunikaciju. Za telefoniranje, Samsung Galaxy Tab se može koristiti kao savršen spikerfon na stolu ili, ukoliko ste u pokretu, kao mobilni telefon putem Bluetooth® slušalica.

Samsung Galaxy Tab poseduje procesor Cortex A8 1.0GHz, koji pruža visoke performanse kad god i gde god da se nađete. U isto vreme, HD video sadržaj podržava širok spektar multimedijalnih formata (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 i drugi), što doprinosi vrhunskom uživanju u zabavnim sadržajima. Kako online sadržaji postaju sve brojniji, Samsung Galaxy Tab predstavlja najbolje prenosivo rešenje za svaki stil života koji zahteva stalnu mobilnu konekciju.


Mreža:

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE) : 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz
3G (HSUPA 5.76Mbps, HSDPA7.2 Mbps) : 900 / 1800/ 1900 / 2100 MHz  

OS:

Android 2.2 (Froyo)

Ekran:

7.0 inčni TFT-LCD, WSVGA (1024 x 600)

Procesor:

Cortex A8 1,0 GHz Application procesor sa PowerVR SGX540

Kamera :

3 MP kamera sa auto-fokusom i LED blicom
1.3 MP prednja kamera za video pozive

Dodatne
karakteristike:

Android Market™ i Samsung Apps za više aplikacija i sadržaja

Readers Hub, Media Hub* , Music Hub*, Social Hub*
*Dostupnost će biti određena uslovima tržišta.

Podrška za Adobe Flash 10.1 plejer
Full HD puštanje video sadržaja, Thinkfree Office, Swype, Hybrid Widget

Konekcija:

30 pin connector / micro SD/3.5 mm earjack
WiFi 802.11n / Bluetooth 3.0

 

Memorija:

16 GB / 32 GB interna memorija, do 32 GB eksterne memorije na kartici
RAM: 512 MB

Veličina:

190,09 x 120,45 x 11,98 mm; 380g

Baterija:

4.000mAh  (7 sati puštanja filmova)

Samsung-Galaxy-TabVip-Samsung-event


Vip mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,