Vip mobile: Android OS stigao u Srbiju

HTC MagicMobilni operator Vip mobile prvi u Srbiju donosi mobilni telefon baziran na Googleovom Android operativnom sistemu. Ovaj elegantan telefon impresionira izgledom i funkcijama. Ima LCD ekran osetljiv na dodir, potpuno intuitivni korisnički interfejs, uz to korisnici ovaj uređaj mogu potpuno da prilagode svojim potrebama, a nove aplikacije se jednostavno, brzo i bezbedno instaliraju na telefon. Radi se o modelu HTC Magic.

Izuzetno kvalitetan veb preglednik i brza veza za prenos podataka preko HSDPA i WLAN protokola čine surfovanje po internetu i korišćenje društvenih mreža, kao što je Facebook, veoma jednostavnim. HTC Magic ima poseban taster za lak izbor funkcije Google pretraživanja, a kuglica-tragač omogćava brzu navigaciju i izbor. Snažna litijum-jonska baterija od 1340 mAh omogućava razgovore u trajanju do 450 minuta, kao i vreme na čekanju do 660 sati.

HTC Magic ima ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir, kao i senzor koji reaguje na promenu položaja i omogućava promenu orijentacije ekrana. Pored toga, ovaj telefon ima kameru od 3,2 megapiksela sa autofokusom, kao i ugrađeni GPS. Među aplikacijama koje dolaze sa njim nalaze se i Gmail i Google Talk.

Pročitajte i:  Google pretraga će izgledati drugačije - nadogradnje koje uskoro stižu

"Veoma smo ponosni što smo prvi mobilni operater koji u Srbiju donosi HTC Magic sa Android platformom", rekao je ovim povodom Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile. "Siguran sam da će Vipovi korisnici biti veoma zadovoljni internet i multimedijalnim iskustvom koje pruža moćni HTC Magic sa uslugama kao što je Google pretraga. HTC će u potpunosti zadovoljiti komunikacijske i multimedijalne potrebe kompanija i pojedinaca."

Vipovi korisnici će među prvima u regionu imati priliku da koriste HTC Magic. Telefon će se od srede prodavati u odabranim Vipovim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, već od 19.999 dinara. Korisnici će uz telefon svakog meseca dobijati i besplatan internet paket od 1.800 MB kako bi mogli da bez dodatnih troškova uživaju u pretraživanju interneta i preuzimanju aplikacija.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,