BIZIT 2022

Vip mobile: Popust na nove telefone uz reciklažu starog uređaja

Andrija Milošević Kompanija Vip mobile pokrenula je novu akciju nazvanu ,,Vip ekomotivacija”, koja ima za cilj da podstakne građane da svoje stare mobilne telefone iskoriste na najbolji mogući način – po prirodu i po sebe. Potrebno je da stari uređaj donesu u Vip radnje odakle će on biti poslati u reciklažni centar, a Vip im za uzvrat obezbeđuje popust na odabrani mobilni uređaj iz postpejd ponude.

Svaki korisnik koji do 20. septembra donese bilo koji stari telefon u neki od Vip centara širom Srbije, uz ugovornu obavezu od 24 meseca, dobija 5.000 dinara popusta na mobilni telefon, laptop ili tablet uređaj iz Vip ponude.

Primera radi, naknada za aktivaciju telefona LG Optimus L5 u tarifi Smart 550 iznosi 7.990 dinara. Ukoliko korisnik donese stari mobilni telefon u toku trajanja promocije ostvaruje pravo na popust od 5.000 dinara tako da će mu uređaj biti dostupan uz naknadu za aktivaciju od samo 2.990 dinara.

Među prvim Vip korisnicima koji su predali svoj stari mobilni telefon na ekološko zbrinjavanje bio je glumac Andrija Milošević.

Pročitajte i:  Osnovan prvi Regionalni centar za ekološko pravo na Zapadnom Balkanu

,,Priznajem da sam emotivno vezan za svoj prvi mobilni telefon i da godinama nisam imao srca da ga se odreknem. Drago mi je da će u reciklažnom centru dobiti novu namenu.” – izjavio je Andrija.

Izvor: Vip mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,