Ikotek

Vip nudi mikro SIM kartice

PCPress.rs ImageU želji da svojim korisnicima omogući kvalitetnu mobilnu komunikaciju, Vip mobile od danas prvi u Srbiji nudi specijalne mikro SIM kartice neophodne za korišćenje najmodernijih smartfonova i tablet uređaja kao što je iPad 3G. Pošto je Vip juče započeo novu postpejd promociju koja podrazumeva popust od 50% na mesečnu pretplatu izabrane tarife, njene pogodnosti važe i za kupce mikro SIM kartice koji zaključe postpejd ugovor do kraja oktobra 2010. godine.

Nova mikro kartica, koja je poznata i pod imenom 3FF (Third Form Factor) ili treća veličina SIM kartice, znatno je manja od uobičajne, sa dimenzijama svedenim na veličinu mikro čipa (12×15 mm). Iako je upola manja od konvencionalne, čip mirko SIM kartica je nepromenjen i omogućava da ona funkcioniše kao standardna kartica, tako da može da se koristi za prenos podataka, razgovor i SMS poruke. Nosač Mikro kartice sa zadnje strane sadrži sve važne podatke, kao što su PIN, PUK itd.

Zahvaljujući smanjenoj veličini, nova SIM kartica štedi prostor, a dizajnirana je za male, napredne elektronske uređaje kojima je potrebna GSM komunikacija. U Srbiji se o ovoj kartici još uvek malo zna, pošto je skroman broj mobilnih uređaja kojima je neophodna. Među dobro poznatim uređajima koji koriste ovu karticu je iPad 3G, revolucionarni tablet sa naprednim funkcijama i sjajnim multitouch displejom.

Pročitajte i:  Globalno tržište tableta u padu u trećem kvartalu ove godine

Mikro SIM kartice mogu da se nabave u većim Vip prodajnim centrima u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Kraljevu. Svaki korisnik koji sa Vipom zaključi postpejd ugovor o kupovini mikro SIM kartice dobija 25 odsto popusta na izabranu tarifu u periodu od 24 meseca, a može da koristi i besplatne minute, SMS poruke i prenos podataka. Korisnici koji dvogodišnji postpejd ugovor potpišu u septembru ili oktobru dobiće i dodatni popust od 50 odsto, tako da će do kraja 2010. godine namirivati samo 25 odsto mesečnog zaduženja za tarifu.

Cena Mikro SIM kartice je 1 dinar bez PDV-a.

Izvor: Vip mobile

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,