Vip otvorio prodavnice u još deset gradova Srbije

Inđija Konkurentna postpejd i pripejd ponuda od nedavno je dostupna i stanovnicima Inđije, Rume, Batajnice, Mladenovca, Lazarevca, Obrenovca, Kule, Bečeja, Bačke Palanke i Prokuplja. Ovim se broj Vipovih prodajnih mesta popeo na čak 84.

Vipovi prodajni centri objedinjuju inovativni dizajn i kvalitet. Projektovane od strane vrhunskih arhitekata sa međunarodnom reputacijom, sve radnje su urađene prema standardima Telekom Austrija Grupe.

“Vip već 4 godine ne samo da nudi kompetitivne cene i najpovoljnije uslove mobilne komunikacije na srpskom tržištu već gradi i poseban odnos poverenja sa postojećim korisnicima. Zajednica koja broji više od 1.4 miliona korisnika je najbolja preporuka za svakog vlasnika mobilnog telefona da nam se pridruži.” zaključuje Tanasis Kacirumpas, predsednik Upravnog odbora Vip mobile.

Neke od pogodnosti koje imaju svi Vipovi korisnici su: odličan kvalitet mreže potvrđen od strane Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, najnovija i najbrža tehnologija prenosa podataka HSPA+, brojni roming partneri u celom svetu, najsavremeniji smart telefoni, kao i novi inovativni cenovni plan Smart prilagođen ovim uređajima koji korisnicima pruža više fleksibilnosti i mogućnosti optimizacije besplatnog sadržaja.

Pročitajte i:  Opera AI asistent sumira veb stranice 

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u svim Vip centrima širom Srbije

Facebook komentari: