Vip promocija – temperature određuju visinu popusta

Kompanija Vip spremila je novu  letnju promociju u okviru koje će uređaji biti na popustu od 25 do 40 posto, a u zavisnosti od spoljašnje temperature u jednom od gradova.

Vip-mobile-logoNaimem, popust će se menjati na nedeljnom nivou, kažu iz Vipa, u zavisnosti od najviše prognozirane temperature u jednom od gradova Srbije koji bude odabran kao referentni od strane operatera. Iznos popusta će se utvrđivati svakog petka prema meteorološkom izveštaju sa sajta Weather 2 Umbrella.

U prvoj nedelji promocije Vip je odabrao Sombor, u kome je od 1. do 6. jula najviša prognozirana temperatura 30 stepeni Celzijusa, tako da će u tom periodu i popust na odabrani Vip telefon, tablet ili notebook iznositi 30% i važiti na celoj teritoriji Srbije.

Promocija  važi uz ugovornu obavezu od 24 meseca uz Smart, Standard, Sigurica i Vip Online tarife za korisnike koji zasnivaju ili obnavljaju ugovornu obavezu, prenose svoj broj iz druge mreže, prenose broj sa pripejda na postpejd ili dodaju uređaj na svoj postojeći broj, do 18. avgusta 2014.

 

Facebook komentari:
SBB