TrendMicro

Vip: Rast prihoda 15 posto

Kompanija Vip mobile objavila je rezultate svog poslovanja tokom prvih devet meseci ove godine, kada je ostvaren prihod od 15,2 milijardi dinara

vipRast u odnosu na isti period prethodne godine iznosi 15 posto, a devetomesečna dobit pre kamate, amortizacije i poreza (EBITDA) na kraju septembra 2013. uvećana je za 40% do sume od 5.5 milijardi dinara. Vipu se pridružilo više od 1,9 miliona korisnika, tako da tržišno učešće kompanije sada iznosi 20,9 posto.

,,Vip nastavlja da raste u svim poslovnim segmentima najviše zahvaljujući poverenju postojećih i novih korisnika koji se sve češće opredeljuju za smart uređaje i doprinose povećanju saobraćaja u našoj mreži.  Od januara 2007. godine do kraja septembra 2013. godine u poslovanje smo uložili 789,9 miliona evra, uključujući i iznos za kupovinu licence. Vip je i dalje najveći grinfild investitor u Srbiji.

Samo tokom prvih devet meseci ove godine investirali smo 41,6 miliona evra. Naš prioritet ostaje unapređenje kvaliteta Vip mreže i ponuda novih usluga za sve segmente korisnika’’, izjavio je Andreas Graf, direktor/CEO Vip mobile.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  SEF i eFakture su spremni za vas, da li ste vi spremni za njih?
SBB

Tagovi: , ,