ePlaneta

Vip roming dodaci za bezbrižnije putovanje

Kompanija Vip mobile predstavila je nove roming dodatke, sa jasnim ciljem da bezbrižna komunikacija u inostranstvu postane standard. Vip roming dodaci kreirani su tako da odgovore na potrebe različitih tipova putnika – onih koji odlaze u drugu zemlju na vikend, nedelju ili dve, pa čak i mesec dana za prave avanturiste – sve po cenama koje odgovaraju usluzi koju dobijate.

PCPress.rs Image

U ponudi možete odabrati dodatke u zavisnosti od toga koliko planirate da provedete na putu – za sedam, 15 i 30 dana. Takođe, na raspolaganju su tri nivoa za prenos podataka – od 1GB, 3GB i 10GB interneta. Dodatno, za kraća putovanja, u ponudi je i Mini paket sa 500 MB koje možete iskoristiti za ukupno 399 dinara tokom tri dana.

S druge strane, svetske putnike posebno će obradovati i Global dodaci, koji važe i za SAD, Kanadu i Kinu, a obuhvataju 50 ili 100 minuta ili sms-ova, u zavisnosti od vaših potreba. Roming Plus godišnji je dodatak za dokazane avanturiste koji su veoma često preko granice – kada ga aktivirate, za samo 499 dinara mesečno omogućeno je 6 GB interneta, ali i „Generali“ putno osiguranje.

Za sve one koji su verni crnogorskom primorju, Vip nudi i poseban roming dodatak sa 3 GB interneta i 100 minuta odlaznih poziva ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, za samo 999 dinara u trajanju od 30 dana.

PCPress.rs Image
Đorđe Vuksanović, menadžer razvoja u Vip mobile

Svi dodaci važe u čak 40 zemalja širom sveta, kod preporučenih lokalnih operatera, a kompletnu listu možete pogledati na zvaničnom sajtu.

Aktiviranje dodataka možete izvesti na više različitih, jednostavnih načina – slanjem sms-a, besplatnim pozivom korisničkog servisa dok ste još u Srbiji, besplatnim pozivom *123# u romingu, putem aplikacije Moj Vip ili posetom Vip prodajnom mestu.

Ukoliko se desi da, čak i uz dobru procenu o tome koji vam je paket potreban, potrošite sav internet koje ste uplatili, više ne morate da budete u panici od visokog računa, jer vam se svaki sledeći potrošeni megabajt naplaćuje po ceni od jednog dinara – baš kao da ste kod kuće.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,