Vipova letnja ponuda

Dodatna 3 GB Interneta, besplatne SMS poruke u romingu i najnoviji uređaji na 24 rate bez kamate

Vip letnja ponuda

Da li se sećate vremena kada ste s letovanja slali razglednice kako biste ostali u kontaktu sa svojim prijateljima? Ili kada ste po povratku razvijali fotografije i ređali ih u albume, a svakodnevne kontakte obavljali uglavnom usmeno ili putem fiksnog telefona?

Danas su, kao što znamo, komunikacija i interakcija drugačije zahvaljujući aplikacijama kao što su Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat i mnoge druge, a proširio se i krug prijatelja s kojima delimo te informacije.

Razvoj telekomunikacionih usluga i servisa, ali i mobilne širokopojasne mreže omogućili su nam da stvorimo ovakve navike, a uređaji koji prate ovaj razvoj postali su naši verni saputnici. Ono što karakteriše celokupno tržište mobilnih komunikacija, bez obzira na godišnje doba, jeste činjenica da je interesovanje za data saobraćaj u konstant­nom porastu.

Prepoznajući ove potrebe, u Vip‑u su kreirali novu ponudu za sve korisnike koji potpišu novi ili obnove postojeći ugovor sa uređajem ili bez njega. U okviru NOVA tarifa, i oni dobijaju dodatna 3 GB svakog meseca, dokle god su Vip‑ovi postpejd korisnici.

Pročitajte i:  Tesla povećava cene za evropski model 3 

Oni koji se odluče za neki od uređaja iz Vip‑ove ponude ili dodatnu opremu, mogu ih kupiti na 24 rate i platiti putem svog postpejd računa – bez kamate i odlaska u banku.

Pošto je leto period kada se više putuje, novi Vip pripejd korisnici dobiće u okviru letnje promocije, pored 1000 minuta u mreži, 1000 SMS poruka u mreži, kao i 1000 MB koji važe 30 dana i 20 SMS poruka u romingu, s važenjem od čak 90 dana, koje im se aktiviraju nakon prve dopune.

Trendu porasta roming sao­braćaja doprinosi i raznovrsnija ponuda specijalnih roming dodataka koji sadrže pakete minuta, poruka ili megabajta za komunikaciju u inostranstvu po povoljnijim cenama u odnosu na standardnu ponudu.

U ovom segmentu svi Vip‑ovi pripejd korisnici, novi postpejd korisnici, kao i korisnici koji menjaju svoju postpejd tarifu ili obnavljaju ugovornu obavezu, imaju na raspolaganju novu Vip roming tarifu koja donosi znatno jednostavniji cenovnik usluga i veću transparentnost. Cene usluga u romingu zavise od toga kojoj zoni pripada zemlja u kojoj se korisnik trenutno nalazi, a države su podeljene na tri zone – Evropa i Turska, ostatak sveta i Rusija kao i satelitske, avio i pomorske mreže.

Pročitajte i:  Kina zadržava tržišnu prednost u razvoju baterija
Zona Odlazni pozivi, dolazni pozivi i prenos podataka (100 KB) SMS
Evropa i Turska 99 din. 29 din.
Ostatak sveta i Rusija 199 din. 49 din.
Satelitske, avio i pomorske mreže 299 din. 149 din.

U okviru roming ponude, Vip svojim korisnicima nudi i četiri dodatka za roming saobraćaj: Global Priča 50, Global Priča 100, sa 50 odnosno 100 minuta u roming saobraćaju, i Global SMS 50 i Global SMS 100, sa 50 i 100 SMS poruka.

Dodaci pokrivaju većinu zemalja Evrope, SAD, Kanadu i Kinu. Ovog leta dodaci su sniženi za 20 odsto i promotivna ponuda traje do kraja avgusta. Korisnicima je dostupan i roming dodatak Surf2Go 500 MB za samo 990 dinara koji mogu da koriste u čak devet zemalja – najpopularnijih letnjih destinacija (Španija, Portugalija, Turska, Grčka, Italija, Slovenija, Austrija, Nemačka i Hrvatska).

Objavljeno u časopisu PC#234

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,