BIZIT Seminar

Vitki uz nove aplikacije za smartfone

PCPress.rs Image

Spadate li u osobe koje na početku svake godine odluče da redovno vežbaju i hrane se zdravije? Naučnici su otkrili kako samo četrdeset šest odsto ispitanika ne odustane od novogodišnjih odluka do leta. Ali sad vaš mobilni telefon može da vas bodri da istrajete.

Umesto da se učlanite u skupu teretanu, vaš smartfon može se pretvoriti u ličnog trenera. Android nudi aplikaciju CardioTrainer+Resolutions, koja vam pomaže da postavite svoje fitnes ciljeve. Nakon toga morate da se opkladite da ćete ispuniti svoj cilj i deponujete novac u obliku dobrotvorne donacije. Ako ispunite cilj, novac vam se vraća. Ali ako odustanete, odlazi u dobrotvorne svrhe! Postoji i aplikacija RunKeeper Pro za iPhone. Košta približno deset dolara i pomaže vam da pratite koliko ste istrčali, pravi plan trčanja i prati rute na mapi. Među fitnes aplikacijama izdvajaju se još FitnessClass za iPad na kojem možete gledati video-zapise vežbi, zatim JeFit i BodyFitness za Android.

Za one koji bi da se hrane zdravije, postoji aplikacija Lose It za iPhone i Calorie Counter za Android. Obe su besplatne i daju vam uvid koliko ste kalorija uneli sa svakim obrokom.

Pročitajte i:  realme 10 Pro+ 5G: Desetka za desetku

Izvor: IT World

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,