Top50 Glas publike

Vivo V15 Pro donosi pop-up selfi kameru rezolucije 32 megapiksela

Posle prošlogodišnjeg Vivo Nex S, novi model Vivo telefona, V15 Pro, takođe će imati pop-up prednju kameru, s jednom razlikom – nova kamera će imati veću rezoluciju (32 MP). S obzirom da na prethodnom modelu ta kamera nije ostavila neki utisak sa gledišta kvaliteta fotografija, povećanje rezolucije će možda uticati da se popravi taj aspekt.

PCPress.rs Image

Vivo nije najavio kakav će tačno senzor biti upotrebljen na modelu V15 Pro, ali potreba za kompaktnim hardverom sugeriše da bi mogla da iskoristi Samsung-ov nedavno najavljeni 32 MP GD1 senzor. Ovaj senzor ima podršku za HDR, kao i elektronsku stabilizaciju slike. Naravno, ništa od toga ne garantuje da će se poboljšati kvalitet slika u odnosu na originalnu 8 MP selfi kameru na prethodnom modelu, ali je za očekivati da će nešto biti urađeno po tom pitanju.

Drugi detalj koji se odnosi na V15 Pro, a vredi ga pomenuti, je da će skener otiska prsta biti skriven ispod ekrana. To je omogućilo da Vivo telefon ima ekran koji pokriva praktično celu prednju stranu telefona, bez „zuba“ ili „rupice“ za kameru.

Pročitajte i:  vivo demonstrirao inovacije na svojim telefonima u Beogradu

PCPress.rs Image

Zvanična cena još uvek nije objavljena, ali neke izjave izvršnog direktora kompanije Vivo sugerišu da će on koštati između 280 USD i 420 USD. Zvanično predstavljanje Vivo V15 Pro telefona najavljeno je za 20. februar, nekoliko dana uoči ovogodišnjeg Mobile World Congress-a u Barseloni.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,