BIZIT 2022

Vlade Divac i odbojkašica Ana Bjelica biraju Nosioce Olimpijskog plamena

Vlade Divac Kompanija Samsung Electronics, kao sponzor Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, organizovala je plemenitu akciju kojom se pruža prilika ljudima iz Srbije da budu među 8000 odabranih koji će posetiti Olimpijske igre u Londonu, kao deo Samsung globalnog projekta OLIMPIJSKI PLAMEN. Samsung poziva sve zainteresovane učesnike da od 10. do 19. oktobra na sajtu www.samsung.rs nominuju svog HEROJA, osobu za koju smatraju da je uvek pasionirana i motivisana, koja je ljudima u svom okruženju pružila više nego što se očekivalo. To može biti prijatelj iz škole, fudbalski trener ili neko drugi od poznanika. Potrebno je u nekoliko rečenica obrazložiti zašto baš on ili ona, zaslužuju tu čast da ih Samsung vodi u London 2012.

Lokalnog heroja, koji će ići na Olimpijske igre, odabraće poseban žiri: Ana Bjelica, naša najmlađa „zlatna“ odbojkašica, proslavljeni košarkaš Vlade Divac, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Ana Bajović, menadžer za marketinške komunikacije kompanije Samsung.

Nominovanje HEROJA iz svog okruženja obavlja se na sajtu www.samsung.rs kroz 4 laka koraka. Pre nego što se počne, važno je proveriti da li raspolažete svim potrebnim informacijama, kao što su njegova/njena mejl adresa, tačno ime i prezime. Takođe, neophodno je da „heroj” bude informisan o tome da nju/njega neko želi da nominuje i da njegovu priču podeli sa celim svetom.

Pročitajte i:  Samsung kaže da je jedini lek za zavisnost od tehnologije – još veća zavisnost od tehnologije

Drugi član Olimpijske ekipe biće najuspešniji i najuzorniji stanovnik SOS Dečjeg sela. Dečak ili devojčica koji je odličan đak i dobar sportista biće pravi kandidat za posetu Londonu i biće primer svojim vršnjacima.

“SOS Dečje selo Sremska Kamenica” nastalo je u velikoj porodici Dečjih sela sveta koja su namenjena deci lišenoj roditeljskog staranja. Otvoreno je 1975. godine kao stoto dečje selo u svetu i kao građevina plemenitosti i humanosti za srećno detinjstvo.

U sklopu promocije Olimpijskih igara, Samsung je za svog ambasadora na globalnom nivou odabrao slavnog fudbalera Dejvida Bekama.

Izvor: Samsung

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,