Zebra

VMware Forum 2013: Virtuelno neograničeno

Prvorazredni događaj IT industrije  vezan za cloud computing i virtuelizaciju  održaće se 21. maja u Beogradu – gurui računske industrije diskutuju o cloud inovacijama (cloud innovations), virtuelizaciji i strategijama  mobilnosti radi postizanja bolje agilnosti u poslovanju.

vmwareVMware Forum 2013  održava se u Beogradu u maju mesecu. Očekuje se preko 16,000 učesnika na 27 lokacija u EMEA zoni (Evropa, Bliski Istok i Afrika) učestvuje na ovom događaju. Tema za 2013.g. je ‘Virtually Unlimited (Virtuelno neograničeno)’ – omogućava profesionalcima iz IT industrije da se vinu do oblaka uz pomoć Softverski Definisanih Data Centara (Software-Defined Data Center). Bilo da ste zainteresovani za oblak, virtualizaciju ili mobilnost, VMware Forum 2013 Vam pruža izuzetnu priliku da saznate kako da pripremite efikasnu strategiju oblaka (cloud strategy). Od VMware-a i njegovih partnera možete čuti kako organizacije sprovode cloud inovacije i kako se priprema infrastruktura oblaka koja pojednostavljuje IT, unapređuje bezbednost i ubrzava proces razvijanja, postavljanja i rada aplikacije u Vašoj organizaciji.

Ovaj događaj počinje uvodnom rečju gospina Martin Niemer-a,  Enterprise Director, CEMEA VMware, o tome kako poslovanje može da se obavlja putem Softverski Definisanih Data Centara radi postizanja veće agilnosti poslovanja.

Pročitajte i:  SolarWinds hakeri napali i Malwarebytes

“Prava oluja sprema se u našoj industriji, koja će pogoditi svakog pojedinačnog klijenta bez obzira na njegovu oblast ili veličinu. Pomak ka Softverski Definisanom Data Centru (Software-Defined Data Center), tehnološke inovacije u pružanju računarskih usluga krajnjem korisniku (End-User Computing) i pružanje usluga preko internet oblaka orijentisanog ka klijentu, zajedno će imati snažan uticaj na to kako se posao vodi i kako se konkuriše drugima,” rekao je Nenad Aleksić, Partner Business Manager Adriatic & Bulgaria, VMware Global Inc.

“VMware Forum 2013 predstavlja odličan način da se klijent poveže sa VMware-om, njegovim partnerima i ostalim učesnicima da bi razumeo šta može da se postigne pametnim korišćenjem virtualizacije i tehnologija oblaka. Naš cilj je da posetiocima pružimo primere iz stvarnog sveta kako  su organizacije primenile našu tehnologiju i time osetno povećale poslovnu dobit.”

VMware Forum 2013 je događaj koji traje jedan dan i namenjen je profesinalcima iz IT industrije koji žele sa pojednostave i transformišu svoju IT industriju kao i za sve one koji žele da vide unapređenja i inovacije u svojim IT infrastrukturama, centru podataka, desktop računarima, nastavku poslovanja i strategiji računarstva u oblaku. U samo jednom danu ovaj događaj ima za cilj da vam pruži sve što treba da znate o budućnosti oblaka kroz tri programska smera: cloud computing (računarstvo u oblaku – pružanje usluga klijentima preko interneta), virtualizacija i mobilnost. Bilo da je na početku puta ili već u odmakloj fazi primene, ovaj sveobuhvatni program rada će pružiti novi uvid, ideje i plan delovanja za uspešnu virtualizaciju i razvijanje računarstva u oblaku. VMware Forum 2013 se održava u celoj EMEA zoni. Detaljne informacije, program rada i registraciju možete pogledati na http://www.vmwareforum2013.com/belgrade/agenda.

Pročitajte i:  SolarWinds hakeri napali i Malwarebytes

Učešće je besplatno.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,