BIZIT 2022

VMware Tanzu – jedinstvena platforma za kompletnu modernizaciju aplikacija

Velike kompanije i organizacije imaju na milione linija postojećeg koda koji je težak za održavanje i menjanje, ali radi se o aplikacijama koje su ključne za uspešno poslovanje. Postavlja se pitanje – kako produžiti rok trajajanja investicija u već razvijeni softver, a da se istovremeno iskoriste i sve prednosti modernih aplikacija? Kako pojednostaviti upravljanje starim i novim?

PCPress.rs Image

Oslanjajući se na godine pomaganja najvećim svetskim kompanijama da izgrade temelje za digitalno poslovanje, VMware nudi rešenje za možda i najvažniji izazov pred kompanijama i organizacijama – modernizaciju aplikacija i infrastrukture. VMware Tanzu omogućava full-stack modernizaciju, automatizaciju životnog ciklusa modernih aplikacija, pokreće Kubernetes širom različitih cloud okruženja i objedinjuje i optimizuje multi-cloud operacije. Ili, jednostavnije rečeno – Tanzu je jedna platforma za razvoj, pokretanje i upravljanje „svim stvarima“.

Konkretno, Tanzu portfolio donosi:

Modernizaciju postojećih aplikacija. VMware Tanzu i VMware Tanzu Labs pomažu u kreiranju i implementiranju strategije za modernizaciju aplikacija, bilo da je reč o prebacivanju u kontejnere radi unapređenja bezbednosti i olakšavanja upravljanja, ili pravljenja novog, otpornijeg, softvera. Istovremeno, pruža mogućnost za modernizaciju infrastrukture u cilju jednostavnijeg upravljanja cloud-ovima, klasterima i aplikacijama na bezbedniji, stabilniji i skalabilniji način.

Pročitajte i:  VMware Carbon Black prouzrokuje BSOD na Windows računarima

Bolje iskustvo za developere. Sa VMware Tanzu, developeri dobijaju kompletan lanac za razvoj softvera na bezbednoj, automatizovanoj platformi, uz moderne frameworke, servise i potvrđene open source tehnologije.

PCPress.rs Image

Ubrzano usvajanje Kubernetes-a. Omogućava pokretanje istih K8s  u data centrima, na public cloud-u ili edge-u i pruža ujednačeno i bezbedno iskustvo za sve razvojne timove.

Pojednostavljena migracija u cloud. VMware Tanzu i VMware Tanzu Labs pomažu u modernizaciji postojećeg portfolija i pružaju najbolje načine za razvoj novih cloud native aplikacija, uz prenosivost u različita cloud okruženja prema operativnim zahtevima.

Centralizovano upravljanje cloud-ovima, klasterima i aplikacijama.

VMware Tanzu dostupan je u Basic, Standard i Advanced izdanju.

Na predstojećem VMware vForumu Online koji se održava 16. juna imaćete priliku da kroz interaktivne diskusije, lightboard  sesije ili live chat, saznate više o Tanzu portfoliu.

Registrujte se ovde: https://eu.eventscloud.com/200224494?categoryid=201750585

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,