BIZIT 2022

Vrag odneo šalu

Problemi koje pravi Samsung Galaxy Note 7 iz kategorije, “ovo može da bude opasno” polako prerastaju u “baci to iz ruke i sakri se iza najbližeg zida”. Sa preko 70 slučajeva zabeleženih samo u SAD, Samsung se suočava sa ogromnim problemima, a internet polako preplavljuju meme sa Note 7, koje će definitivno ostaviti veliki ožiljak u poslovanju južnokorejskog giganta.

samsung-galaxy-note-7-recall-fire-explosion-1Samsung je izdao zvanični poziv za povlačenje pre nekoliko nedelja, kada je bilo zabeleženo upola manje eksplozija nego danas. Kako prenosi Associated Press Samsung je izdao softversko rešenje za paljenje/eksloziju Note 7 uređaja tako što se baterija automatski zaustavlja kada se napuni do 60 odsto.

a5c07d6d-f519-4b95-8115-3a0c7b49bcddNismo sigurni koliko će vlasnici skupocenog Note 7 biti zadovoljni “rešenjem” kojim Samsung onemogućava probleme sa samozapaljivanjem, i kakve će to reakcije izazvati kod kupaca. Trenutak za ovo nije mogao biti gori, jer se sve dešava nakon predstavljanja Apple iPhone 7, jedina olakšavajuća okolnost je što je komšijski konkurent (LG) odlučio da odustane od pametnih telefona, za sad na velikom broju tržišta, uključujući i Srbiju, a verovatno i na globalnom nivou.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Fold 4 - Sve bolji i bolji!

[UPDATE] zvanično Samsung obaveštenje povodom ovog probelma možete pročitati u zasebnoj vesti

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,