Zebra

Vreme je za moderniju štampu

Zamislite situaciju: Vozite se na posao autobusom, shvatate da ste zaboravili da dovršite važan dokument i da ga odštampate za jutarnji sastanak u 08h, a nemate vremena kada dođete u kompaniju.

Uzimate mobilni telefon, dovršavate dokument koji je u cloud-u, kliknete print na mobilnom, nastavite da se vozite. Dođete u kompaniju, priđete bilo kom uređaju, identifikujete se, odaberete željeni dokument i odštampate ga. Stižete na sastanak na vreme, spremni – dokument je odštampan.

perihard

Ovo nije budućnost. Moguće je sada i ovde. Ne košta bogatstvo. Naprotiv.

Nove tehnologije za štampu u stvari smanjuju troškove na brojne načine.

Kako? To nije lako uvideti u prvi mah, ali zato ako izaberete dobrog konsultanta, uštedećete vremena i truda da saznate – šta je najbolje rešenje za Vašu kompaniju?

Da vidimo zašto već sada nemate modernu štampu? Možda zato što želite da brinete o troškovima, a mislite da nemate novaca da investirate u modernizaciju? Nadam se da odgovor nije “da”, jer najverovatnije grešite. Krajnje je vreme da se neke predrasude i mitovi razjasne i izbrišu – danas važe sasvim nova pravila.

Pročitajte i:  Kako smanjiti prikrivene troškove štampe i povećati bezbednost?

Okolnosti u kojima se veliki broj kompanija danas nalazi:

Kriza je. Pritisak na smanjenje troškova raste. Zadatak je: što više. A vi ipak morate da štampate, kopirate, …

Odlučujete se za “Scenario najnižih troškova” – nećete na mostu, ali ćete morati na ćupriji, i kupujete:

– Najjeftinije štampače – dobijate sigurno najnepouzdanije štampače sa najvišom cenom otiska,

– Najjeftinije tonere – dobijate najlošiji otisak, češće otkaze tonera – veliki procenat reklamacija i česte zamene tonera, ne znate koliko vas košta otisak, jer se često manipuliše količinom toner praha.

– Najjeftiniji servis – najlošija podrška – neprilagođeno vreme odziva, nizak kvalitet usluge i uticaj na smanjenje trajnosti štampača i zastoji u radu …

Ako ste ovo odlučili, Vi definitivno žmurite nad sagledavanjem SVIH troškova štampe.

Evo zašto:

– Imate nepotrebno česte zastoje u radu – trošite vreme da se reorganizujete, stoji vam posao, zaposleni se “bave” na razne načine nepotrebnim rešavanjem problema i suvišnom korespodencijom …

– Pošto toneri češće otkazuju, ne znate koliko stvarno strana mogu da odštampaju (cena jedne odštampane strane značajno veća nego što mislite da je plaćate, jer trošite više tonera nego što ste planirali), kvalitet otiska – toner vam ostaje po rukama, …

Pročitajte i:  Komentar: Štampači i dalje među nama

– Morate da imate veće zalihe, da više vremena trošite na organizaciju isporuka i nikad niste sigurni šta će kada da otkaže …

– Trošite mnogo više papira jer nemate dvostranu štampu, nemate kontrolu nad korišćenjem štampača ili je ne možete imati uopšte jer oni nisu mrežni …

– Štampači se intezivnije habaju, zbog abrazivnog – jeftinijeg tonera, kraće traju, morate ranije da kupite nove ili da ih češće popravljate – veći troškovi nabavke i održavanja

– Vi imate dodatne obaveze i nervozu zbog neizvesnosti i morate da se zaštitite sa više tonera, rezervnim štampačima, više dobavljača (samo pouzdanije tonere od svakog), … Mislite više o štampačima nego o serverima i ERP-u koji koristite.

– Ako još imate nekoliko štampača po kancelarijama “gde mora”, onda ste stvarno daleko od štednje.

Ovakvo stanje štampe nije ono kojim ćete uštedeti, ni biti zadovoljni. Mislite da to mora tako, jer štedite.

Verujte, više ne mora.

Šta je rešenje?

Samo jedno – OPTIMIZOVANI SISTEM ŠTAMPE.

Pročitajte i:  Epson: Kompletno rešenje poslovne štampe

On podrazumeva da ostanete u okviru raspoloživog budžeta. Dobijate sve potrebne i brojne nove funkcionalnosti koje će omogućiti kompaniji najviši nivo ušteda i produktivnosti.

Na Vama je samo da definišete okvire u kojima će biti postavljen novi sistem štampe.

Rado ćemo Vam pomoći, da sagledate i izaberete ono što je najbolje za Vašu kompaniju i kreirati OPTIMIZOVANI SISTEM ŠTAMPE.

Posle par meseci pitaćete se što to niste uradili ranije. Primetićete da je čak i zabavno štampati, skenirati …

Veliki broj kompanija u Srbiji i širom sveta već uživa i štedi dok štampa na najmodernijim uređajima u OPTIMIZOVANOM SISTEMU ŠTAMPE.

Ukoliko ne možete da kliknete print na mobilnom, pozovite nas, da vam to omogućimo.

Dejan Strahinjić

Konsultant za printing rešenja

Perihard inženjering

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,