TrendMicro

Vrhunska rešenja za data centre budućnosti

Kompanija Bit Projekt je lider u oblasti komunikacionog inženjeringa u Srbiji, a njihovo znanje i stručnost prepoznale su i mnoge kompanije širom sveta. Osnovana je 1993. godine i od tada uspešno pomaže svojim klijentima da uz pomoć najnovijih tehnoloških i informacionih sistema dostignu optimalno poslovanje. Veliko iskustvo omogućava im da u saradnji sa klijentima pronalaze najpovoljnija rešenja za potrebe njihovog poslovanja, uključujući najefikasnije procese, metode i opremu koja se danas koristi u svetu. Upravo iz tog razloga ostvarena je i strateška saradnja sa Corning-om, renomiranim svetskim proizvođačem pasivne mrežne opreme, tako da je danas Bit Projekt generalni zastupnik Corning Optical Communications za Srbiju i Crnu Goru.

PCPress.rs Image

Corning je svetski lider na polju razvoja proizvodnje i ponude optičkih kablovskih sistema i već decenijama postavlja standarde za infrastrukturu kablovskih sistema u data centrima. Da se radi o inovativnom proizvođaču dovoljno govori i podatak da je on osmislio i prvi proizveo optičko vlakno s malim gubicima, bez kojeg danas ne može da se zamisli mreža velike propusne moći.

Corning mrežna rešenja koja implementira Bit Projekt mogu da se podele u tri grupe. LAN grupu čine proizvodi i rešenja dizajnirani za računarske mreže vrhunskih performansi, uz velike uštede prilikom implementacije i eksploatacije. Corning rešenja za date centre kod kojih su kritične stavke veliki protok, malo kašnjenje i visoka pouzdanost. I naravno, na raspolaganju su rešenja za širokopojasnu mrežnu arhitekturu koja podrazumeva korišćenje optičkih vlakana za linije krajnjih korisnik,  FFTx mreže.

Među proizvodima koje u svojoj ponudi ima Bit Projekt je i Corning-ovo nagrađivano EDGE8 rešenjeprvo modularno Base-8 industrijsko rešenje za kabliranje u data centrima, koje donosi najveću gustinu portova, veliku skalabilnost, bolje performanse veza i potpunu iskorišćenost optičkih vlakana.

PCPress.rs Image

EDGE8 rešenje poboljšava data centre kroz tri glavna aspekta. Ono povećava iskorišćenost instalirane opreme, pri čemu se smanjuje njena kompleksnost i eliminiše potreba za dodatnim kubiranjem. Zahvaljujući 100% iskorišćenju optičkih vlakana, bez upotrebe dodatnih modula za konverziju, nema gubitaka i oprema se koristi na optimalnom nivou, što u krajnjoj meri dovodi i do smanjenja troškova data centra. I konačno, uz EDGE8 ostvaruje se jednostavan put za migraciju na 40G, 100G, pa čak i za 400G ethernet brzine.

Bit Projekt

Spremili smo još jedan specijal, ovoga puta posvećen data centrima, koji možete besplatno čitati na:

Data Centri – Specijal LETO 2018.

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

PC Press@Play Store (Android)

PC Press@App Store (iOS)

Novi PC Press i ostala izdanja iz bilo kog browsera možete čitati i na:

http://pc-press.mwtatooine.net/

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,