BIZIT Seminar

Warhammer: Nove igre na poklon

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Warhammer 40,000: Mechanicus i Saturnalia. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 3. novembra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Warhammer 40,000: Mechanicus pruža priliku da se kontroliše najmoćnija armija u Imperiji – The Adeptus Mechanicus. Svaka odluka utiče na ishod misija, tako da je taktika važna stvar. Junak Magos Dominus Faustinius stiže na Necron planetu Silva Tenebris, te okuplja vojsku kako bi istražio nepoznate teritorije.

Saturnalia je nešto drugo – horor avantura u kojoj je osnovni zadatak da se preživi. Sve se dešava u zabačenom selu, u sredini gde su prastari rituali uobičajena stvar. Putevi su poput lavirinta, pa se menjaju svaki put kad igrač izgubi sve junake. Igrač dakle na raspolaganju ima grupu koja je u noćnu moru stigla da istraži pomenuto naselje, a sve je inspirisano folklornim pričama sa Sardinije.

Ljubitelji strategija, ali i oni koji vole pusta sela i horor rituale, će se sigurno obradovati, a dobre ocene obećavaju sjajno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Warhammer 40,000: Mechanicus inače košta 30 evra, a Saturnalia 20 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Beyond Good and Evil 2: Otkazana igra se vraća
SBB

Tagovi: , , , ,