N Central domination

Web Hosting LPC – sasvim novi nivo hostinga

Linkom-PC je obogatio svoj portfolio usluga, nudeći web hosting na najvišem nivou. Linkom-PC tim želi da, pružajući najbolju uslugu web hostinga, pomogne svakom svom korisniku da njegov sajt bude uspešan. Za ovu uslugu hostinga, razvijen je brend Web Hosting LPC.

seo-optimizacija-sajta

Hosting platforma je u postavci shared hosting i bazirana je na cPanel sistemu, najboljem korisničkom panelu, kao i Softaculousovom 1-clik instalacionom okruženju za brzo instaliranje i aktiviranje aplikacija kao što su: WordPress i Joomla. Sistem je veoma jednostavan i efikasan i omogućuje vam da pokrenete svoj web sajt za nekoliko minuta.

Potencijalni korisnici mogu da naprave izbor između nekoliko osnovnih paketa, dizajniranih prema zahtevima potencijalnih korisnika, kao i da odaberu posebne pakete za WordPress ili Joomla okruženja.

Hardver i globalna pokrivenost

Hosting platforma je bazirana na snažnim i pouzdanim serverima lociranim u SAD, UK i Evropi, koji servisiraju web sajtove širom sveta, čime se postiže globalna pokrivenost. Svaki od data centara je kategorije Tier 4 po kategorizaciji Uptime Institute-a, i ima fully redundant Network, Power, Climate Control i Security. Uz globalnu pokrivenost i 99,9% raspoloživosti svih resursa potencijalni korisnici imaju sigurnost u funkcionisanju svih web sajtova na ovakvoj platformi.

Pročitajte i:  Kako da analizirate konkurenciju na internetu

Tehnička podrška

Lokalna tehnička podrška je raspoloživa svakim radnim danom od 09-19h, a partnerska tehnička podrška, koja vodi brigu o celokupnoj hosting platformi, radi non-stop, 24 sata/7dana u nedelji/365 dana u godini.

Svaki registrovani korisnik ima mogućnost pristupa korisničkom portalu i tehničkoj podršci, preko moćnog tiketing sistema.

O čemu bi trebalo voditi računa kad se razmišlja o hostingu?

Danas sve više sajtova podržava različite multimedijalne alate i mogućnosti. Prema tome, presudno je da vaš web hosting provajder omogućava dovoljno bandwith-a (propusnog opsega), da podrži potrebe vašeg veb sajta. Dakle, koliko bandwith-a vam zaista treba? Prosečno web sajtovi koriste 3 do 5 Gb bandwith-a (protoka) mesečno – ali, glavno pitanje je, šta je to „prosečan“ web sajt?

Pre definitivnog izbora web hosting provajdera razmislite o vrsti sadržaja koju nudite.

Većina web sajtova su jednostavne statičke stranice, kao što su info stranice, ili blogovi. Za hostovanje više dinamičkog sadržaja, kao što je strimovanje muzike ili videa, moraćete obezbediti mnogo veći bandwith (propusni opseg) mesečno.

Pročitajte i:  Šta vam sve treba za sajt i koliko to košta

Cena hosting usluge

U stvarnosti ne postoji neograničen web hosting – neophodno je  da dobro shvatite koja  sve ograničenja postoje. Tako cena koju neki web provajderi naplaćuju nije odlučujuća da se ustanovi koliko je isplativa njihova ponuda. Kad ustanovite koji je kvalitet njihove podrške, mreže i hardvera, kao i podrška za softver, svi ovi faktori će odrediti, koliko, u stvari, plaćate za uslugu web hostinga i šta za to dobijate.

Posebna ponuda

najbolji-web-hosting-u-srbijiWeb Hosting LPC ima posebne programe za sve one kojima je hosting usluga deo poslovanja. Bilo da se radi o zahtevnim klijentima, sa profesionalnim projektima dinamičkih sajtova i portala, ili se radi o web dizajnerima, web developerima, uvek postoji mogućnost dogovora i konstruktivno rešenje za specifične zahteve.

Za više informacija ili specifičan zahtev u vezi hostinga obratite se na sales@webhostinglpc.net.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,