BIZIT 2022

Weber Connect: Vreme je za pametni roštilj

Kompanija Weber veće neko vreme radi na evoluciji roštilja, pa je u novembru 2019. lansirala SmokeFire uređaje sa Wi-Fi konekcijom. Sada je predstavila i Weber Connect Smart Grilling Hub– uređaj koji na svaki pametni roštilj može da donese Wi-Fi i Bluetooth konekciju. I jedan i drugi uređaj povezani su sa Weber Connect mobilnom aplikacijom koja svakome omogućava da pripremi obrok bez straha da bi mogao da ga upropasti.

PCPress.rs Image

Roštiljima tako može da se upravlja i sa udaljenosti, što je naročito korisno u slučajevima kada je za pripremanje obroka neophodno više vremena. Weber Connect funkcioniše uz pomoć JuneOS tehnologije koja se već nalazi u nekim pametnim rernama. Ova tehnologija korisnicima uz pomoć algoritama pomaže u pripremi savršenih obroka, te, između ostalog, prati i unutrašnju temperaturu mesa tokom pečenja, a kako bi korisnik mogao da bude siguran da se proces odvija na pravi način.

PCPress.rs Image

Weber Connect nudi uputstva u kojima je pripremanje različitih vrsta mesa objašnjeno korak po korak, pa korisnik u aplikaciji vidi šta bi u kojem trenutku trebalo da uradi. Zahvaljujući ovoj i sličnim opcijama uskoro bi svako mogao da bude spreman za pripremu savršenog obroka, što bi moglo da dovede do nekih pomeranja u svetu kulinarstva.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,