BIZIT 2022

Weekend Media Festival ove godine krajem septembra

Weekend ide dalje! I ove godine od 24. do 27. septembra u Rovinju Weekend Media Festival okupiće vodeće stručnjake medijske industrije. Pod sloganom „I love Weekend“ festival će obeležiti ljubav, povezanost i prijateljstvo, koje je u 2020. godini bilo potrebnije nego ikad.

PCPress.rs Image

“Jako smo uzbuđeni i drago nam je da ćemo i ove godine uživati u sjajnim predavanjima i vrhunskim partijima kakve ima samo Weekend. Posebno smo usmereni na brigu za sigurnost svih prisutnih. Pomno pratimo upute nadležnih organa javnog zdravstva i pridržavamo se propisanih preporuka kako bi osigurali maksimalnu sigurnost za sve posetioce”, istakao je direktor festivala Tomo Ricov.

Ovogodišnje izdanje najvećeg regionalnog medijskog festivala već će tradicionalno okupiti sve zainteresovane za medijsku industriju, a posebno je značajno što će Weekend biti jedan od prvih velikih festivala koji će se održati nakon popuštanja epidemioloških mera izazvanih pandemijom koronavirusa.

PCPress.rs Image

“Svi najbolji partiji bili su u najluđim vremenima i zato smo sigurni da će ovo biti najbolji Weekend do sada. Uz to, pripremamo vrhunski program koji nećete hteti propustiti”, objašnjava direktor programa festivala Nikola Vrdoljak.

Pročitajte i:  Predstavljen jubilarni 15. Weekend Media Festival

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend je činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj učesnika i vrhunskih predavača. Zato budite i vi deo najvećeg medijskog festivala, pripremite se za najbolji party godine, i ponesite dobru volju i opuštenost – to je jedino što Weekend od vas traži.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,