Top50 Glas publike

Weta Workshop pravi svoju verziju Lord of the Rings igre

Weta Workshop se vraća u Srednju zemlju. Radi na novoj igri Gospodara prstenova zajedno sa izdavačem Private Division. Igra je u ranom razvoju i objavljeno je nekoliko detalja, iako se dve strane nadaju da će je objaviti u fiskalnoj godini Take-Two-a, matične kompanije Private Division 2024, koja se završava u martu 2024.

PCPress.rs Image

Da li će Weta Workshop biti osveženje?

Prema ugovoru sa Middle-Earth Enterprises, Weta Workshop ima „najširu kreativnu licencu za tumačenje osnovnog znanja knjiga“, navodi se u saopštenju za javnost.

Bilo je na desetine igara Gospodara prstenova tokom godina, tako da će biti zanimljivo videti kakvu vrstu svežine Weta Workshop planira. Naravno, Weta Workshop ima mnogo iskustva u ovoj oblasti. Radili su na filmovima Pitera Džeksona Gospodar prstenova, kao i na trilogiji Hobit. Kompanija za specijalne efekte, koja je osnovala odeljenje za igre 2014. godine, takođe sarađuje sa Amazonom na filmu Gospodar prstenova: Prstenovi moći. Private Division je u međuvremenu nedavno objavio igre kao što su The Outer Worlds, OlliOlli World i Rollerdrome.

Ovo nije jedina igra Gospodara prstenova koja je u pripremi. Očekuje se da Gospodar prstenova: Golum stigne u nekoliko narednih meseci.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: