BIZIT 2022

WhatsApp bi uskoro mogao da uvede opciju „Undo“ za oporavak izbrisanih poruka

WhatsApp će verovatno uvesti novu funkciju koja će poboljšati korisničko iskustvo.

PCPress.rs Image

Korisnici WhatsApp-a će imati nekoliko sekundi da koriste opciju „Undo“

Platforma za razmenu poruka u vlasništvu Meta radi na novoj funkciji koja će omogućiti korisnicima da vrate izbrisane poruke u četu. Ova funkcija je navodno primećena u najnovijem Android beta izdanju WhatsApp-a. U slučaju da ste izbrisali važnu poruku iz razgovora, WhatsApp će omogućiti korisnicima da vrate taj tekst u četboksu. Trenutno ne postoji funkcija za iOS ili Android korisnike da to urade u aplikaciji. Ovo može biti korisno u situacijama kada izbrišete poruku samo za sebe umesto da je izbrišete za sve.

Prema snimku ekrana koji je podeljen u izveštaju, korisnici će videti opciju „Undo“ kada izbrišu poruku u okviru za čet. Međutim, ova opcija će se pojaviti samo nekoliko sekundi, baš kao što vidimo u Gmail-u nakon što izbrišemo imejl. Značajno je da će biti dostupna samo za neke beta testere, tako da ako želite da koristite ovu funkciju sada, možete otići u Play prodavnicu i ažurirati svoju aplikaciju. Postoji šansa da možda nećete videti ovu funkciju u početku, međutim, uskoro će biti dostupna za sve beta testere.

Pročitajte i:  Kako preuzeti Instagram Stories sa muzikom

Pored toga, platforma za razmenu poruka takođe radi na funkciji koja će sakriti telefonski broj od nepoznatih korisnika. Ova funkcija se testira samo u Androidu. Za neupućene, WhatsApp je nedavno predstavio novu aplikaciju za korisnike Windows-a. Ova nova aplikacija omogućava korisnicima da pristupe WhatsApp-u na svojim ličnim računarima sa operativnim sistemom Windows na način koji je sličan onom koji su koristili za pristup platformi za razmenu poruka koristeći svoje pametne telefone.

Izvor: Bgr

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.