BIZIT 2022

WhatsApp grupni razgovori bi uskoro mogli da prikažu slike profila korisnika

WhatsApp platforma za razmenu trenutnih poruka u vlasništvu Meta radi na novoj funkciji koja će promeniti način na koji se imena korisnika pojavljuju u grupnim četovima. Prema izveštaju VABetaInfo, WhatsApp radi na funkciji koja će prikazivati slike profila korisnika pored njihovih poruka u grupnim četovima. Do sada, WhatsApp prikazuje imena korisnika u grupnim razgovorima, u različitim bojama. Ova funkcija je primećena u VhatsApp beta verziji za iOS 22.18.0.72.

PCPress.rs Image

Grupni razgovori mogu da prikazuju slike profila

Izveštaj takođe pominje da ne postoji prekidač za omogućavanje ili onemogućavanje ove funkcije. To znači da kada ova funkcija stigne, biće podrazumevano omogućena. Pošto je funkcija trenutno u razvoju, nema informacija o tome kada će biti objavljena za redovne korisnike platforme. Češće nego ne, nove funkcije koje se primećuju u razvoju uskoro stižu do stabilnih izdanja WhatsApp-a.

Dakle, postoji velika šansa da će korisnici WhatsApp-a uskoro videti sliku profila u funkciji grupnog ćaskanja. Pored toga, trebalo bi da bude dostupan i za Android i iOS korisnike. U srodnim vestima, WhatsApp radi na animiranim avatarima za slike profila.

WhatsApp omoćiće korisnicima animirane avatare kao slike profila

Prema novom izveštaju VABetaInfo, WhatsApp radi na novoj funkciji koja će omogućiti postavljanje animiranog avatara kao slike profila. Publikacija je tvitovala pre nekoliko dana. U njemu je pisalo: „Mogućnost podešavanja avatara koji će se koristiti kao fotografija profila je u razvoju na WhatsApp beta verziji za Android.“ U bliskoj budućnosti, korisnici WhatsApp-a bi trebalo da budu u mogućnosti da koriste avatar kao svoju masku dok upućuju video pozive na platformu.

Kao što je pomenuto u izveštaju, “Moći ćete da izaberete savršen avatar za sebe tako što ćete ga prilagoditi. Pored toga, takođe ćete moći da izaberete boju pozadine koju ćete koristiti u okviru fotografije profila. Imajte na umu da, čak i ako je snimak ekrana preuzeto iz WhatsApp beta za Android, mogućnost podešavanja slike profila avatara će takođe biti dostupna na WhatsApp beta za iOS i Desktop beta.”

Izvor: republicworld

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published.