N Central domination

WhatsApp ima novu opciju za grupe

WhatsApp nastavlja sa poboljšanjima vezanim za svoje grupe. Kompanija je dodala neke nove opcije, kao što su opisi za grupe, nova „catch up“ opcija i dodatna zaštita za korisnike koji su dodati u grupu iz koje su više puta izlazili. Kompanija, koja je u vlasništvu Facebook-a, je sada objavila da dodaje i jednosmerne poruke za grupe.

Novo podešavanje za grupe omogućava samo administratorima da šalju poruke u grupi. Nijedna druga osoba u grupi neće moći da šalje poruke kada administrator ima ovu funkciju uključenu. Kompanija je istakla da funkcije za grupe koristi veliki broj ljudi za bitne najave i informacije, a među njima su roditelji i učitelji u školama, neprofitne organizacije i mesne zajednice. Oni mogu da uključe novu opciju i budu sigurni da niko drugi u grupi neće moći da zatrpa članove porukama koje nisu bitne za svrhu grupe.

WhatsApp sa ovom funkcijom praktično predstavlja neku vrstu kanala, što kompanijin rival Telegram već nudi. Administratori grupa funkciju mogu da uključe iz „Group Info“ sekcije, pritiskom na Group Settings > Send Messages i izborom opcije „Only Admins“ u najnovijoj verziji aplikacije.

Pročitajte i:  WhatsApp je zabranio 2,4 miliona naloga u Indiji

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,