BIZIT Seminar

Whatsapp iOS testeri dobijaju funkciju „pretraži po datumu“

Novo ažuriranje Whatsapp-a omogućava beta testerima na Android-u pokretanje aplikacije na tabletima.

PCPress.rs Image

Počinje i Android Beta testiranje za tablete

Beta testeri mogu da se prijave u tablet verziju aplikacije tako što će povezati svoj postojeći nalog na svojim pametnim telefonima (recimo na način na koji bi se povezali postojeći nalog sa aplikacijom Whatsapp Desktop). Do ovog ažuriranja nije bilo moguće pristupiti Whatsapp-u na sekundarnom Android uređaju, ali s obzirom na to da brend radi na pratećem režimu, ovo je svakako jedan od kritičnih koraka u tom pravcu. Slično, beta testeri na Whatsapp-u za iOS sada vide novu funkciju koja im omogućava da pronađu poruke na osnovu datuma kada su primljene ili postavljene.

Prema WABetaInfo, testeri koji su deo beta programa aplikacije mogu da vide baner koji najavljuje novu funkciju. Na baneru piše „Imate Android tablet? WhatsApp za tablet je dostupan za beta testere.’ Važno je napomenuti da je baner vidljiv samo onima koji imaju ažuriranje WhatsApp beta 2.22.25.8 za Android. Bez toga, aplikacija neće biti kompatibilna sa tabletima. WABetaInfo je takođe naznačio da tablet verzija Whatsapp-a možda nema sve funkcije koje ima verzija aplikacije za pametne telefone. Rekli su: „Imajte na umu da neke funkcije možda i dalje neće biti dostupne kada instalirate WhatsApp na vaš tablet, na primer, mogućnost deljenja novog ažuriranja statusa, lokacija uživo i lista emitovanja“.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S23 Ultra: Isto, ali bolje

Osim što je najavio tablet verziju aplikacije, WABetaInfo je otkrio da beta testeri na Whatsapp iOS dobijaju pristup potpuno novoj funkciji koja im omogućava da traže tekstualne poruke na osnovu datuma slanja ili prijema. Da biste proverili da li imate pristup ovoj funkciji, sve što treba da uradite je da kliknete na ikonu za pretragu, a zatim izaberete ikonu kalendara koja se pojavljuje pored. U slučaju da ikona kalendara nije vidljiva, to znači da nemate pristup funkciji. Ova nova funkcija je dostupna na WhatsApp verziji 22.24.0.77.

Izvor: Digit.in

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,