WhatsApp je neprimetno dodao korisnu novu funkciju 

Ako prijateljima i porodici šaljete puno video snimaka, obradovaće vas najnoviji dodatak WhatsApp-a.

PCPress.rs Image

WhatsApp je dodao potpuno novu funkciju u svoj servis

WhatsApp je uveo mogućnost da uklonite zvuk na  videu u aplikaciji za chat pre nego što ga pošaljete. To je mala promena, ali ona će se verovatno pokazati korisnom. Uostalom, ako ste snimili video sa lošim zvukom, prekomernom pozadinskom bukom – poput vrištanja hiljada obožavalaca na koncertu ili ste slučajno rekli neku ružnu reč u snimku … ima puno razloga da možda želite da uklonite zvuk.

Do sada bi ljubitelji WhatsApp-a morali da odu na photo editing aplikaciju na telefonu, uklone zvuk, a zatim se vrate u chat i pošalju klip. Sa najnovijom verzijom WhatsApp-a, koja je trenutno dostupna na Androidu, sada se u gornjem levom uglu klipa nalazi ikona zvučnika. Dodirivanjem ikonice ćete omogućiti ili onemogućiti zvuk. Ovo funkcioniše pri slanju video snimka kontaktima, grupnom chat-u ili upload-u videa u WhatsApp status. Poput Snapchata i Instagrama, WhatsApp nudi korisnicima mogućnost montaže teksta, fotografija i video klipova koji ističu nakon 24 sata. Poznat kao Status, dizajniran je da pruži uvid u vaš dan – bez ostavljanja trajnog zapisa. Da biste testirali funkciju, moraćete da koristite WhatsApp na Android-u i da pokrenete najnoviju verziju (najmanje v2.21.3.19) iz Google Play prodavnice.

Pročitajte i:  Facebook otkriva šta se dogodilo?

WhatsApp nije otkrio kada će korisnici aplikacija za chat na iPhone-u moći da isprobaju novu funkciju, tako da će svako sa Apple telefonom u džepu morati da nastavi da koristi aplikaciju Apple Photos da bi mutirao video zapise pre nego što ih otpremi u grupni chat ili Status WhatsApp-a za sada.

Izvor: Express

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: