TrendMicro

WhatsApp na više uređaja

WhatsApp je najavio funkciju za više uređaja pre par meseci. Čini se da nova funkcija izlazi iz beta faze.

PCPress.rs Image

Pre nekoliko meseci WhatsApp je najavio funkciju za više uređaja za beta korisnike. Korisnici koji su koristili beta fazu mogli su da odustanu od usluge u svakom momentu. Kako su korisnici tokom dužeg vremenskog perioda nastavili da se služe ovom funkcijom, WhatsApp je potvrdio korisnost funkcije. Sada se čini da nova funkcija izlazi iz beta faze i da će ubrzo biti svima dostupna. O čemu se radi?

Zahvaljujući novoj funkciji korisnici mogu svom WhatsApp-u da pristupe sa više različitih uređaja i ako nemaju konekciju sa primarnim uređajem. Primera radi Viber jednog korisnika može biti dostupan na mobilnom telefonu i desktopu. Kada se instalira Viber na desktopu zahteva se provera putem koda. WhatsApp dozvoljava da se jedan nalog koristi na četiri uređaja.

Tokom beta faze javio se problem sinhronizacije, što je u toku ove faze otklonjeno. WhatsApp tvrdi da je sinhronizacija podataka trenutno odlična. Nova funkcija je najavljena za sledeći mesec. Najpre će se pojaviti za korisnike iPhone a zatim i za korisnike Androida.

Pročitajte i:  Korisnici WhatsApp-a će uskoro moći da prisustvuju pozivu klikom na link

Izvor: Gadgetsnow.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,