BIZIT 2022

WhatsApp povećava vremensko ograničenje za brisanje poruka

WhatsApp odavno pruža mogućnost brisanja poruka nakon slanja. Početni vremenski okvir za brisanje poruka iznosio je oko osam minuta. Zatim je mogućnost brisanja poruka bila ograničena na oko sat vremena nakon slanja. Međutim, sada je još više povećano vremensko ograničenje.

PCPress.rs Image

Više vremena za brisanje poruka

Sada, WhatsApp proširuje ograničenje kako bi korisnicima omogućio brisanje poruka koje su stare dva dana. Prema izveštajima WABetaInfo, WhatsApp je povećao vremensko ograničenje za brisanje poruka na dva dana i dvanaest sati za korisnike najnovije beta verzije 2.22.15.8.

Vremensko ograničenje je mnogo veće od trenutnog ograničenja od jednog sata, osam minuta i šesnaest sekundi koje su korisnici do sada imali na raspolaganju za brisanje poruka.

Telegram kao konkurent WhatsApp-u, omogućuje korisnicima da izbrišu poruke nakon 48 sati od slanja. Whatsapp, sada pokušava da dobije dvanaest sati više vremena za brisanje poruka od Telegram-a.

Prema izveštajima, u beta verziji nema obaveštenja koje upozorava korisnike na produženo vremensko ograničenje za brisanje poruka. Korisnici će morati sami da isprobaju, tako što će poslati poruku u grupu a zatim pokušati da je izbrišu nakon nekoliko dana.

Pročitajte i:  WhatsApp radi na automatskoj sinhronizaciji istorije časkanja

WhatsApp donosi još jednu funkciju brisanja poruka koja će omogućiti administratorima grupe da brišu ćaskanja za bilo koga u grupi. Takođe, WhatsApp je nedavno objavio da je zabranio preko 19 miliona naloga u Indiji u maju u skladu sa novim IT pravilima iz 2021.godine. U aprilu, WhatsApp je zabranio preko 16,6 miliona naloga u Indiji zbog kršenja uslova korišćenja.

Izvor: News18

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.