BIZIT 2022

WhatsApp predstavlja novu funkciju „Fast Playback“ za glasovne poruke

Da bi omogućio povećanje brzine reprodukcije glasovnih poruka, WhatsApp je uveo „Fast Playback“ namenjen onima koji se oslanjaju na duge glasovne poruke.

PCPress.rs Image

Nova funkcija je sada dostupna korisnicima na WhatsApp-u

WhatsApp-ova funkcija brze reprodukcije vam omogućava da promenite brzinu reprodukcije između podrazumevane postavke 1x, na brzinu od 1,5x ili 2x, bez promene u tonu nečijeg glasa. Jednostavan je za upotrebu – pritiskom na taster reprodukcije na glasovnoj poruci videćete da se pojavljuje brzina reprodukcije, koja je podrazumevano postavljena na 1x. Jednostavno dodirnite brzinu da biste je povećali na 1,5x ili 2x, rekla je kompanija u saopštenju.

Zatim jednostavno pritisnite play. U čast pokretanja brze reprodukcije, WhatsApp je podelio kratki video na društvenim platformama – Facebooku, Instagramu, Twitteru. Glasovne poruke WhatsApp omogućavaju vam da razgovarate sa prijateljima i porodicom kad god vam odgovara i omogućava im da slušaju kad god njima odgovara, a da pritom svima pružaju ličniju vezu nego što dobijate putem tekstualne poruke. Međutim, može da vam bude teško da nađete vremena za preslušavanje duge glasovne poruke. Stoga WhatsApp uvodi brzu reprodukciju, koja ubrzava poruku, omogućavajući smanjenje vremena potrebnog za preslušavanje najdužih glasovnih poruka, saopštila je kompanija.

Pročitajte i:  Velika Britanija istražuje komunikacije putem WhatsAppa

Izvor: Tribuneindia

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: