Top50 Glas publike

WhatsApp Web i Desktop dobijaju novu funkciju 

WhatsApp već duže vreme nudi voice i video pozive svojim mobilnim korisnicima. Nažalost, njegove web i desktop verzije trenutno ne nude ove funkcije.

PCPress.rs Image

Voice i video pozivi u beta verziji

Srećom, WhatsApp radi na uvođenju voice i video poziva u svojim web i desktop verzijama. Sada je, prema nedavnom izveštaju WABetaInfo, WhatsApp konačno počeo da testira voice i video pozive u beta verziji sa nekolicinom korisnika. Neki korisnici WhatsApp-a dobili su voice i video calling buttons u chat header-u na desktop i web verzijama. Možete da kliknete na ove tastere da biste uputili voice i video pozive izabranom kontaktu. Ako ste onaj koji prima poziv, odvojeni pop-up prozor će se pojaviti kad god vas neko pozove.

U prozoru će biti prikazano ime kontakta, fotografija profila i dugmad za prihvatanje ili odbijanje poziva. Slično tome, ako uputite poziv, trebalo bi da vidite zaseban pop-up prozor sa imenom i fotografijom profila kontakta kojeg zovete, dugme za uključivanje/isključivanje videa, dugme za isključivanje zvuka, dugme za meni i dugme za prekid veze. Kao što je ranije pomenuto, podrška za voice i video pozive na WhatsApp-ovom za web i desktop, trenutno je u beta verziji i dostupna je samo nekolicini korisnika. Iako WhatsApp tek treba da objavi zvanični datum izlaska, funkcije bi trebalo da budu predstavljene većem broju korisnika u narednim nedeljama.

Pročitajte i:  WhatsApp radi na “view once” porukama 

Izvor: Xda-developers

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: