BIZIT 2022

Whispering Hills: Kad se spoje Silent Hill i Fallout 4

Whispering Hills je Fallout 4 mod koji u Commonwealth donosi maglu i dobro poznata čudovišta. Prva epizoda je spremna, a ljubitelji horora su nestrpljivo čekali, budući da se o ovom modu piše još od 2019. godine.

PCPress.rs Image

Zainteresovani će moći da se upuste u avanture u post-nuklearnom Silent Hill okruženju, a Fallout 4 se pretvara u noćnu moru koja prija onima koji u takvim sadržajima uživaju. Nova linija u priči igračima donosi osnovnu školu po imenu Midwitch (zasniva se na originalnim školskim prostorijama iz igre Silent Hill), te deo grada po imenu Whispering Hills, koji je osmišljen po uzoru na Centraliu – grad koji je poslužio kao model za Silent Hill filmove.

Od sada postoji šansa da se sa promenom vremena u Fallout 4 promeni i grad, te da se iz magle direktno stupa u mračni Silent Hill univerzum. Kada su čudovišta u pitanju, Whispering Hills donosi poznate njuške, poput monstruma sa trouglastom metalnom konstrukcijom umesto glave – Triangular Prism Head, te medicinske sestre bez lica koje vrebaju u mraku.

Pročitajte i:  Prva blockchain igra stiže u Epic Store

Zainteresovani Whispering Hills mogu da pronađu na ModDB i NexusMods, a sa sledećim epizodama se očekuju i novi elementi, delovi grada, ali i pomoćnici, budući da oni koji igračima prave društvo u Fallout 4 za sada ne mogu sa njima u svet strave i užasa.

Izvor: PC Gamer

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,