Win 10 Your Phone aplikacija, da svaki Android telefon zove sa PC-ja

Microsoft-ova Your Phone aplikacija za sinhronizovanje telefona sa PC-jem je sada dostupna za sve Windows 10 korisnike, i u teoriji sve Android korsnike koji koriste noviju verziju od 7.0.

PCPress.rs Image

Microsoft je duga radio kako bi napravio nešto što podseća na iskustvo koji je Apple-ovi uređaji imaju sa iOS softverom, i doneo to na Windows 10 i Your Phone aplikaciju. Jedna od glavnih mogućnosti te aplikacije, koju je moguće preuzeti u Microsoft prodavnici, je da može da pravi i da prima pozive sa Android telefona na PC, ali ona takođe omogućava korisnicima da provere poruke i pregledaju nedavne fotografije sa telefona.

U proteklih nekoliko meseci, Microsoft je testirao opciju poziva, na test verzijama Windows-a 10 19H1, verzija 1903, a prvi telefon sa kojim je javnost upoznao sa ovom uslugom bio je Galaxy Note 10 kompanije Samsung.

U oktobru, Microsoft je objavio Link Your Phone opciju za Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G kao i Galaxy Fold, omogućavajući korisnicima da povežu svoje telefone sa PC-jem i šalju poruke, upravljaju obaveštenjima, sinhronizuju fotografije, i upravljaju svojim telefonom sa računara.

Najskorija nadogradnja ove aplikacije bila je opcija Your Phone Calls koja je nedavno objavljena.

Izvor: zdnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,