Windows 8.1 je stigao

Nadogradnja na Windows 8.1 stigla je danas u Windows Store. Neće biti automatskog prelaska već iz Microsofta apeluju na korisnike da ručno preuzmu novu verziju.

81winWindows 8.1, prema navodima u zvaničnom saopštenju, demonstrira Microsoftovu posvećenost konstantnom unapređivanju proizvoda kako bi pružili što punije iskustvo svojim korisnicima.

Novi Windows donosi brojna unapređenja, a mnoga od njih zasnovana su na komentarima koji stizali od strane korisnika. Tu je novi Start screen, unapređen multitaksing i novi unapređeni servisi i aplikacije, ali i dublja sinhronizacija sa SkyDriveom i redizajnirani Windows Store. Detaljnije o novitetima možete videti ovde.

Iako je nadogradnja krenula  danas, na novim uređajima Windows 8.1 biće dostupan od sutra, 18. oktobra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft donosi veliko Windows 11 ažuriranje
PC Press Studio

Tagovi: , ,

One thought on “Windows 8.1 je stigao

  • 22. 12. 2013. at 23:57
    Permalink

    Neznam dokle cemo izigravati nedotupave likove koji gledaju a ne vide da nase zemlje u spisku drzava za prevod teksta na srpski nema ali zato ima dosta onih koji ne znam kome trebaju izuzev onoj maloj grupi ljudi u njoj.
    Blago nama kada sve ovo prihvatamo a ovamo nam se nudi kupovina aparata za koje nam nisu spremni da daju ni prevod na srpski jezik.

Comments are closed.