Top50 Glas publike

Windows Media Player problemi nakon poslednjeg Windows 10 ažuriranja

Microsoft je nedavno objavio nova kumulativna ažuriranja za Windows 10, a kao dopune za oktobarski update 2018 – verzija 1809, te aprilski – verzija 1803, koja su donela nekoliko ispravki i poboljšanja. Ipak, najnovija ažuriranja nisu prijala Windows Media Player-u, te je u skladu sa tim počeo da pokazuje određene poteškoće.

PCPress.rs Image

Naime, prema poslednjim izveštajima o najnovijim ažuriranjima u okviru Windows-a 10 pojavio se novi bag koji utiče i na rad Windows Media Player-a. Tako će oni koji koriste ovaj plejer imati poteškoća u korišćenju Seek Bar-a, a kada pokušaju da puste neki fajl koji je na uređaj otpremljen nakon instaliranja najnovijih ispravki. Microsoft je objavio da je upoznat sa problemima, te da se radi na ispravkama.

PCPress.rs Image

Kompanija je pre nekog vremena prestala sa razvijanjem Windows Media Player-a, ali je program još uvek dostupan u okviru Windows-a 10. Nije precizirano kada bi program mogao da bude ukinut, pa se pretpostavlja da će funkcionisati još neko vreme, budući da veliki broj korisnika još uvek ne odustaje od ovog klasičnog softvera.

Pročitajte i:  Sinergija 22 završena Biznis danom: Imamo potencijal da postanemo digitalno središte ovog dela Evrope

Izvor: WindowsLatest

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,