Engines of Creation

 

VirtualPressOffice

U želji da Vam omogući najbržu neposrednu komunikaciju sa krajnjim korisnicima, medijska kuća „PC Press“ osmislila je novi koncept online nastupa – VirtualPressOffice.

IT’s Fun

Početak je vrlo jednostavan... Najpre se prijavite kao korisnik na www.pcpress.info. Zatim u saradnji sa Marketingom (Ana Maksimović, Aleksandra Šakić, marketing@pcpress.rs, 011/2080-220) izaberite Vaš medijski plan za www.pcpress.info. Ukoliko ste samo radoznali, dozvolićemo Vam da probate. Na početku realizacije plana, biće Vam dodeljen status „Contributor“ kojim možete da pišete vesti koje će biti objavljene nakon naše provere (dostupna je samo opcija „Submit for review“). Taj status zadržaćete prvih 7 dana korišćenja VirtualPressOffice-a ili – dok ne pošaljete prvu vest. Nakon toga postajete „Senior Contributor“ sa pravom da odmah objavite vest koju ste spremili. Svaka Vaša vest biće potpisana imenom Vaše kompanije, firme, agencije... Onako kako Vi izaberete. Ambiciozniji korisnici VirtualPressOffice-a mogu uz vesti vezati i reklamne banere, a svaka Vaša vest ravnopravno konkuriše i za objavljivanje u redovnoj rubrici vesti magazina PC Press.

IT’s Fast & Friendly

Da bismo obezbedili brzinu, izabrali smo internet kao sredstvo komunikacije. Ne samo da su svi sadržaji na www.pcpress.info odmah dostupni čitaocima, već servis i Vama omogućava da u roku od nekoliko minuta, u bilo kom internet pregledaču (browseru) sastavite i objavite vest koja će biti vidljiva svim posetiocima u roku od nekoliko sekundi.

IT’s Content Driven

Naša redakcija svakodnevno dobija obilje informacija iz ICT oblasti, ali i iz drugih oblasti koje se tiču poslovanja, te javnog, kulturnog i zabavnog života. Veći deo tih informacija zaslužuje neposredno objavljivajne, a raznovrsnost i zanimljivost informacija obezbeđuje širi auditorijum za Vaše informacije. Sve informacije objavljene na www.pcpress.info su besplatne i slobodne za reemitovanje, pa veliki broj medija već prenosi naše vesti.

IT’s Direct 2 Customer

Posrednici u komunikaciji usporavaju pristizanje informacije do ciljnog korisnika. Za najkraći put informacija, omogućavamo Vam da vesti plasirate sami, bez posrednika, kad to Vama odgovara, na mestu koje je dostupno velikom broju čitalaca PC Press-a, prvih usvajača novih tehnologija i osvedočeno dobrih kupaca tehnoloških uređaja i usluga.