Wunderlist osnivač napravio novu aplikaciju Superlist

Kristian Reber, osnivač popularne aplikacije za produktivnost Wunderlist, najavio je danas da ima novu kompaniju Superlist, koja se priprema. Njihov cilj, makar prema onome što piše na veoma lepoj glavnoj strani je da omogući “najjaču produktivnost za timove budućnosti”.

PCPress.rs Image

Produktivnost na maksimumu

Još uvek nije jasno kako će Superlist izgledati – pored toga što će biti alat za produktivnost što se može videti iz Reber-ovog Twitter posta. S obzirom da se Kristian Reber vraća na domaći teren, potpomognut novim delom tima za koji se navodi da dolazi iz Microsoft-a, može se očekivati sledeća generacija Wunderlista. 

Reber je osnovao Wunderlist u 2011. godini, u 2015. Microsoft je kupio kompaniju, a 2017. godine, objavljeno je da će njihove usluge prestati. Pre svega zbog To Do aplikacije kojoj je dat primat i koja je integrisana u Office usluge. Wunderlist 06. maja prestaje da postoji, tako da ne čudi zašto jedan od osnivača baš na taj dan pokušava da zahvali ljudima koji su na tome radili, ali i reklamira novi, unapređen proizvod, Superlist.

Izvor: theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,