TrendMicro

WWDC 2022 biće održan online

Kako se približava jun, brzo se približava i vreme da Apple održi ovogodišnju svetsku konferenciju za programere. Kompanija je najavila da će se njen događaj WWDC 2022 održati između 6. i 10. juna. Dok će sama konferencija biti održana online, Apple ipak planira da pozove neke programere direktno na učešće u Apple Park 6. juna.

PCPress.rs Image

Nova ažuriranja operativnih sistema

Poslednja dva WWDC događaja bila su održana online i besplatna za sve zbog pandemije COVID-19. Apple se postepeno vraća zaposlene u kancelarije i zahtevaće od korporativnog osoblja da radi iz kancelarije najmanje jedan dan nedeljno. Google I/O će se održati uz ograničeno prisustvo zaposlenih i nekih partnera.

Ako Apple dramatično ne promeni scenario na WWDC ove godine, trebalo bi da dobijemo prvi pravi pogled na iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 i novu verziju macOS-a.

Uvek postoji mogućnost da će Apple prikazati neki novi hardver. To nije uradio na WWDC-u od 2019. godine, kada je otkrio Mac Pro treće generacije i Pro Display XDR. Takođe postoji mogućnost da saznamo nešto više o Apple-ovim silikonskim čipovima sledeće generacije, nekoliko meseci nakon što je najavio M1 Ultra.

Pročitajte i:  Twitter vam sada omogućava da kombinujete GIF-ove, video zapise, fotografije u istom tvitu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,