BIZIT 2022

Xbox gejmeri će uskoro moći da dele javne linkove svojih gameplay-a

Linkovi Xbox video igrica će uskoro postati mnogo lakši za deljenje putem jedinstvenih javnih URL-ova u mobilnoj aplikaciji Xbox. Funkcije se trenutno testiraju u aplikaciji i uskoro će biti dostupne svim korisnicima.

Xbox gejmeri će uskoro moći da dele javne linkove svojih gameplay-a

Snimke možete deliti na mobilnoj aplikaciji Xbox

Sa deljenjem linkova, samo idite na snimak koji želite da podelite u mobilnoj aplikaciji Xbox da biste dobili vezu, a zatim je nalepite bilo gde da biste je podelili sa svojim prijateljima, koji ne moraju da budu prijavljeni da bi videli vaše snimke. Odeljak sa sadržajem koji je u trendu je novina na iOS-u i Android-u i podseća na TikTok feed. Klikom na nju otvaraju se istaknuti delovi kroz koje možete da skrolujete, a zatim lajkujete, komentarišete i delite.

Microsoft već nudi mogućnost deljenja snimaka igara i snimaka ekrana putem feed-a aktivnosti vašeg profila, klubova, poruka i društvenih medija, kako na konzolama, tako i u mobilnoj aplikaciji. Sony je takođe nedavno predstavio sličnu funkciju na PlayStation-u 5. Kompanija je testirala ovu funkciju sa programerima, ali će biti dostupna u bliskoj budućnosti.

Pročitajte i:  Xbox Cloud Gaming dobija podršku za tastaturu i miša

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: