Plazma

Xbox i Bethesda će održati događaj 12. juna

Iako ove godine nema E3, još uvek možete očekivati da će se u narednim nedeljama pojaviti gomila vesti o igrama. Microsoft je najavio izlaganje Xbox i Bethesda igara, koje će se održati 12. juna, u 13:00 po istočnom vremenu.

PCPress.rs Image

Xbox ekosistem u centru pažnje

Događaj će uključivati informacije o igrama iz Xbox Game Studios-a, Bethesde i nekih Microsoft-ovih partnera. Zvuči kao da će biti prilično sveobuhvatno, uz obećanje da će sve biti fokusirano na Xbox ekosistem. To uključuje projekte na putu do Game Pass-a za Xbox i PC. Što se tiče toga šta da očekujemo, sigurna je opklada da ćemo dobiti novi pogled na Starfield. Nadamo se da ćemo čuti više o Redfall-u, vampirskom strelcu koji je Bethesda pokazala prošlog leta i od tada nije rekla puno o tome. Sigurno će biti i trejlera i tizera za ranije nenajavljene igre.

Događaj će biti emitovan na 30 jezika (uključujući američki znakovni jezik) na platformama uključujući YouTube, Twitch, Twitter, Facebook i TikTok. Što se tiče ostalih gejming događaja, Summer Game Fest će se vratiti ove godine.

Pročitajte i:  Microsoft poklanja 12 prilagođenih Xbox Series S za proslavu Dana Ratova zvezda

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.