BIZIT 2022

Xiaomi Mi 11 stiže 28. decembra!

Xiaomi je konačno objavio datum izlaska Mi 11 serije telefona. Nova perjanica kineske kompanije dolazi i biće prvi telefon na svetu koji dolazi sa Snapdragon 888 čipsetom, a na tržištu će se naći 28. decembra. 

PCPress.rs Image

Xiaomi u naletu

Xiaomi je objavio vesti na kineskoj društvenoj mreži Weibo. Iako još uvek nema vesti za globalno lansiranje Mi 11 serije, očekuje se da do njega dođe ubrzo, a nikakvo iznenađenje neće biti ukoliko se bude desilo u januaru, kako bi se pariralo Samsungu i očekivanom izlasku Galaxy S21 serije telefona visoke klase.

S obzirom da je predstavljanje novog modela kineske kompanije blizu, hardver sa kojim će doći je već manje ili više poznat. Očekuje se baterija od 5000 mAh i mogućnost (veoma) brzog punjenja, zahvaljujući kom će se telefon napuniti u potpunosti za 35 minuta.

Dolaziće sa 3 ili 4 kamere na poleđini, u zavisnosti od toga da li je u pitanju klasična ili Pro verzija, a kamere će biti smeštene u četvrtastu izbočinu, kao kod većine novijih telefona. Sa brojem megapiksela se još ne licitira, ali je zato poznata količina sistemske memorije (RAM) i telefon će stizati sa 8 do 12 GB iste. Cene ovih telefona na kineskom tržištu će iznositi oko 700 dolara, ali to nikad ne korespondira sa evropskim cenama, na koje ćemo morati da pričekamo.

Izvor: firstpost

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,