XPG EMIX H30 i SOLOX F30 za bolje audio iskustvo na PC računarima

Za potpuno gejming iskustvo i jedinstveni doživljaj dobre slušalice postale su obavezne, a kvalitetan zvuk i audio oprema jedan su od odlučujućih faktora u profesionalnom gejmingu. Idealne slušalice omogućavaju jasan i dobro uravnotežen zvuk i neće postati preteške i neudobne nakon višesatnog igranja omiljene igre.

PCPress.rs Image

Među kompanijama koje svakodnevno teže da ispune ove kriterijume i svojim korisnicima predstave inovativne proizvode je i kompaija ADATA, koja je kreirala jedinstvene XPG EMIX H30 slušalice u kompletu sa SOLOX F30 pojačalom. Zahvaljujući snazi ovog pojačala i udobnosti EMIX H30 slušalica dodatno ćete uživati kako u virtualnom okruženju vaše omiljene igrice, tako i u najkvalitetnijem zvuku pri gledanju filmova i slušanju muzike.

PCPress.rs Image

 

EMIX H30 – glasan zvuk i istinska udobnost

EMIX H30 su slušalice atraktivnog dizajna koje nude širok raspon zvuka sa moćnim basom, zahvaljujući zvučnicima prečnika 53 mm. Istovremeno su veoma udobne, čak i tokom dugih gejmerskih sesija, zahvaljujući jastučićima od memorijske pene koja propušta vazduh, traci za držanje koja se sama podešava i pažljivo podešenoj snazi stezanja. Mikrofon koji se može skinuti garantuje igračima da će ih drugi članovi tima jasno čuti, dok su pleteni kabl i pozlaćeni konektor stvoreni za dugotrajnu i zahtevnu upotrebu bez gubitaka kvaliteta zvuka. EMIX H30 slušalice su kompatibilne sa PC i Mac računarima, konzolama i mobilnim uređajima.PCPress.rs Image

SOLOX F30 – virtuelni 7.1 okružujući zvuk i različiti predefinisani modovi

Precizna obrada zvuka omogućava da SOLOX F30 radi kao eksterna zvučna karta i pojačalo za PC i Mac računare. Virtuelni 7.1 okružujući zvuk dodaje dubinu i preciznije pozicioniranje u igrama, što može doneti ključnu prednost. SOLOX F30 ima četiri predefinisane postavke zvuka: za igre, filmove, muziku i glas. Višestruke konekcije mu povećavaju svestranost, a zvuk može slati na slušalice i zvučnike istovremeno ili odvojeno.

 

 

Facebook komentari: