XPG predstavio LEVANTE 360 vodeno hlađenje

XPG, proizvođač sistema, komponenti i perifernih uređaja za igrače, profesionalne e-sportiste i obožavaoce tehnologije, proizvodom XPG LEVANTE 360 najavljuje drugu iteraciju svojih „sve u jednom“ hladnjaka za vodeno hlađenje.

PCPress.rs Image

Hladnjak XPG LEVANTE 360 – najnovije rešenje za hlađenje kompanije Asetek u saradnji sa XPG-om

XPG LEVANTE 360  je „sve u jednom“ hladnjak za vodeno hlađenje sa tri ventilatora koji se oslanja na vodeće rešenje kompanije  Asetek – 7. generaciju Asetekove tehnologije pumpi. Krasi ga i zadivljujuć dizajn koji će prednjem poklopcu vašeg novog gejmerskog kućišta dati naročitost.

Učinkovito hlađenje

Asetekova patentirana 7. generacija rešenja za hlađenje sastoji se od pumpe sa PWN kontrolnom karakteristikom kako bi se osiguralo optimalno upravljanje temperaturom procesora. Tu su i veliki hladnjak od 360 mm i termalno optimizovana bakarna pločica sa mikrokanalima debljine samo 0,15 mm kako bi se dobila veća površina za učinkovitiju izmenu toplote. XPG je opremio XPG LEVANTE 360 sa tri živahna Dual Ring ventilatora prečnika 120 mm sa dizajnom motora Fluid Dynamic Bearing (FDB) i 4-pinskom modulacijom.

Pročitajte i:  XPG predstavio DDR4 RGB memorijske module SPECTRIX D50 sa ROG sertifikatom

FDB ventilatori sa PWM-om konstruisani su tako da imaju mehanizam automatskog ponovnog pokretanja i optimizovani su za pouzdanost (srednje vreme između kvarova iznosi do 40 000 sati na 40 ºC) i minimalnu buku od 34 dB kad je uređaj u punom ciklusu uz velik protok vazduha (61,5 CFM).

Prekrasan RGB usklađen sa najboljim gejmerskim dizajnom

Radi postizanja posebnog efekta, u svaki od ventilatora ugrađeno je 20 RGB LED sijaličica. Čak je i poklopac pumpe za tečnost osvetljen RGB osvetljenjem. Za sve koji ne žele koristiti ARGB konektor direktno povezan sa odabranom matičnom pločom i odgovarajućim softverskim kontrolama (podržana je većina glavnih proizvođača), tu je dodatni ARGB kontroler koji se može koristiti i za jednostavno prilagođavanje unapred programiranih načina osvetljenja, brzine i svetline RGB ventilatora i čepa pumpe za tečnost.

Visok kvalitet hladnjaka XPG LEVANTE 360 potvrđuje i petogodišnja garancija – jedna od najdužih u branši. Da biste saznali više o dostupnosti i cenama na određenim tržištima, obratite se najbližem predstavniku robne marke XPG putem sajta www.xpg.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,