Top50 Glas publike

XPG predstavlja kompaktno ATX kućište STARKER

XPG, proizvođač sistema, komponenti i periferije za igrače, profesionalne e-sportiste i obožavaoce tehnologije, predstavio je XPG STARKER – kompaktno srednje tower kućište sa inovativnim filtrom za prašinu, VGA instalacijom i modernim industrijskim dizajnom sa ARGB detaljima. Pride, možete ga dopuniti elementima koje je kompanija već predstavila, poput Vento Pro 120 PWM ventilatora.

PCPress.rs Image

Gejmerski dizajn

XPG STARKER pleni svojim smelim gejmerskim izgledom i ARGB elementima. Krasi ga prednja ploča funkcionalnog i elegantnog dizajna sa dvema trakama ARGB svetala okrenutim napred, a dolazi u crnoj ili beloj boji kako bi odgovarao različitim okruženjima i u kompaktnim dimenzijama koje maksimalno iskorišćavaju ATX format.

PCPress.rs Image

Radi lakšeg održavanja, XPG STARKER ima inovativan dizajn filtra za prašinu na šinama koje se veoma lako uklanjaju i tako podstiče na često čišćenje sa ciljem sprečavanja ružnog i potencijalno štetnog nakupljanja prašine. S druge strane, zamenjivi VGA nosač omogućava da se vide grafičke kartice sa uspravnim ili vodoravnim svetlosnim efektima, i to uprkos skromnim dimenzijama kućišta. Ovo kućište omogućava odličan protok vazduha uz podršku za najviše šest ventilatora. Podržava i više hladnjaka, uključujući hladnjak veličine 360 mm u prednjem delu kućišta, jedan veličine 280 mm na vrhu i hladnjak veličine 120 mm pozadi.

Pročitajte i:  Najbolje iz 2022. godine: Komponente i periferijska oprema

U ovo kućište se mogu smestiti najviše dva 3,5-inčna hard diska i dva 2,5-inčna hard diska ili SSD-a. Ponuđen je i celovit komplet ulazno-izlaznih priključaka za lako povezivanje sa USB dodatnom opremom i audiouređajima kao i jednostavan odabir između unapred programiranih svetlosnih efekata.

PCPress.rs Image

Dostupnost kućišta XPG STARKER zavisi od regije, a nažalost u ovom trenutku cena kućišta na domaćem tržištu nije poznata. Za više informacija, možete posetiti XPG sajt www.xpg.com.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,