BIZIT Seminar

Yealink audio i video rešenja za uspešan video sastanak, Saša Pavić, Senter | BIZIT2021

Pandemija je dramatično promenila poslovne okvire i svakodnevno funkcionisanje i komunikaciju unutar firmi, ali i van njih. Upravo zbog toga je idealno vreme za Senter, čiji je COO Saša Pavić na BIZIT 2021 manifestaciji predstavio Yealink audio i video rešenja koja su neophodna za uspešan video sastanak.

PCPress.rs Image

Komunikacija na daljinu je postala deo realnosti i vrlo je verovatno da se njen nivo neće smanjivati čak ni ukoliko pandemija uskoro prestane.

“Yealink je zvanični TOP Communications partner kompanije Microsoft i nudi kompletan spektar sertifikovanih rešenja za Microsoft Windows operativni sistem i Teams aplikaciju. Naš portfolio nudi ne samo to, već i još puno više, sa MTR rešenjima za Windows i Android, uređajima za video konferencije svih nivoa, USB periferije, zvučnike, web kamere. Posebno bih istakao profesionalna rešenja za video konferencije predviđena za sve vrste prostorija, od malih soba do velikih konferencijskih sala i otvorenih prostora za zajednički rad. Preko partnerskih mreža pokrivamo sve zemlje bivše Jugoslavije.”

 

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,