YouTube donosi opciju za razmenjivanje poruka

Oni koji se u budućnosti budu logovali na svoj Google nalog, te u pretraživač budu ukucali YouTube.com, moći će da razmenjuju poruke, te da o video sadržajima raspravljaju direktno na platformi.

PCPress.rs Image

Naime, polju za razmenjivanje poruka moći će da se pristupi preko ikonice u obliku oblačića, a koja će se naći odmah pored simbola u obliku zvona, a u gornjem desnom uglu. Istorija prethodnih komunikacija pojavljivaće se u donjem levom uglu ekrana, te će omogućavati da se prethodni razgovori nastave, a slično kao u okviru opcije Hangouts. Korisnici će moći i da dele sadržaje u okviru privatnih razgovora, a preko dugmeta za deljenje koje će se naći ispod svakog YouTube sadržaja, a tako što kliknu na njega, te potom izaberu željeni kontakt, ili više njih ako se o nekoj temi raspravlja u grupnom razgovoru. Kao i u okviru drugih aplikacija za komunikaciju, korisnici će moći da ostavljaju srca ispod sadržaja koje dobijaju.

PCPress.rs Image

Novi način komunikacije verovatno neće mnogo uticati na načine na koje se do sada raspravljalo o YouTube sadržajima, te će biti najkorisniji onima koji na ovoj platformi provode puno vremena, te direktno komentarišu i raspravljaju o različitima temama.

Pročitajte i:  Google uvodi novu opciju koja olakšava pretragu

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,